Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek akik nem kívánják a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek akik nem kívánják a szexet?

Figyelt kérdés

Sziasztok, komolyan jöttem kérdezni, érdeklődni ide, kérem csak olyan írjon aki nem trollkodik, köszi :)

Tehát, 20 éves vagyok jelenleg, teljesen biztosan melegnek mondtam magam kb 19 éves koromig, azóta össze vagyok zavarodva mivan. Akkor volt az első srác az életemben akivel kavartam, és hát, nem ilyenre számítottam. Valahogy a szexuális együttlétet(csókon,összebújáson kívül) egyáltalán nem kívántam, s nem tudom, hogy amiatt mert ő nem volt megfelelő(nem figyelt oda rám, akaratos volt stb.) és első élményként ennyire elvette volna a kedvem, hogy aszexuálisnak érzem magam, vagy mivan?:D (Nem feküdtünk le, petting volt, de csak én neki, nekem fel se állt..) Sráccal szeretnék kapcsolatban lenni, viszont ezek után nem tudom, hogy vannak e ilyen melegek, akik szerelmesek, kapcsoaltban szeretnének lenni, de szex nincs(?) Furán hangozhat olyannak, akinek ez alap, persze, de sajnos én nem tudom mivan. Őszintén belegondolva, még nem is vagyok megérve erre szerintem, de a jövőben jó lenne ha tudnám, mégis mit keresek...

Köszönöm előre is ha valaki valami érdemlegeset hozzászólna, segítene.. szép napot :)

2022. febr. 27. 00:10
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem egy aszexuális kapcsolatra sem vágyik, meg semmilyen testiségre. Ha még nem próbáltad a szexet, felesleges ilyen következtetéseket levonni. Szokott merevedésed lenni? Maszturbálni szoktál? Ha igen nem hinném hogy az lennél.

Csak vesd fel magadnak: le tudnád élni úgy az életed hátralevő részét, hogy soha többet nem szexelsz? Ha erre biztosan igen a válaszod, akkor lehetsz aszexuális. Ha nagyon bizonytalannak érzed magad a dologban keress fel egy szexuálpszichológust.

2022. febr. 27. 00:30
 2/7 A kérdező kommentje:

Maszturbálni igen, szoktam rendesen :D akkor lehet felesleges ezen aggódnom, jön majd akinek jönnie kell, türelem kell hozzám, az tuti. :/

Köszi szépen, ez is már valami :)

2022. febr. 27. 00:32
 3/7 anonim ***** válasza:
91%

Én is ilyen vagyok, homoromantikus.

Kapcsolatban szeretnék élni,de csak ölelés,csók, összebújás ami lehetne.

Valószínű,hogy kérdezőnek is,, nekem is,illetve akik még ilyenek, várnunk kell - ha mást nem, a csodára ..:)

2022. febr. 27. 04:07
 4/7 anonim ***** válasza:
85%
Van ilyen, igen, csak sajnos nagyon ritka. Én is csak érzelmekkel tudok szeretkezni másik sráccal, úgy, hogy Neki is csodás legyen. Mondjuk a dugás már kicsit meredek még akkor is.
2022. febr. 27. 05:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy aszex, ha az lennél nem is vernéd ki ;)

Kell az érzelem a szexhez, ezzel semmi gond + be is kell jöjjön a másik. Az első alkalomkor meg nagyon parázik mindenki, normális hogy ne álljon fel. Nekem is ugyanígy volt, pedig a srác nagyon bejött, csak annyira paráztam, hogy nem állt fel sehogy... aztán másnap bepótoltuk, arra egyhült ez a szorongás ;)

2022. febr. 27. 05:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, tényleg! Jól esik ezeket olvasni, nem vagyok egyedül ilyesmi problémákkal akkor, kicsit megkönnyebbülés. És normálisak ezek, ilyen vagyok akkor :D Köszi tényleg! :)
2022. febr. 27. 06:32
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
De kis aranyos vagy öcsém, na hajrá
2022. febr. 27. 23:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!