Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki nem használ gumit az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem használ gumit az análhoz miért nem?

Figyelt kérdés
Remélem írnak akik nem használnak. Kérlek a korotokat is írjátok le. Engem mindig ledöbbent az, hogy mennyi olyan srác van aki felelőtlen és azt hiszi ő nem lehet beteg. Nem hiszem, hogy pl tudja mik a HIV vagy épp a szifilisz tünetei és meddig vannak jelen. De érdekel miért döntenek mégis a gumi nélküli szex mellett.
2022. febr. 26. 09:46
 1/7 anonim ***** válasza:
97%
Mert pl nem minden nap más fiúval fekszik le, hanem csak egy párja van?
2022. febr. 26. 09:48
 2/7 anonim ***** válasza:
86%

Mert a natúr sex a real sex

Ritkán húzok gumit, de ha a partner kéri akkor igen.

Bár érzésre teljesen más ahogy beleélvezek nem érzem azt lüktető, szorító érzést bent annyira

2022. febr. 26. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Nem esek teherbe, akár popsimba, akár a számba élveznek. 20/f
2022. febr. 26. 10:04
 4/7 anonim ***** válasza:
93%
Na megy a trollkodás pedig jogos. Én ismerek olyan 22 éves srácot aki pont nem gondolta, hogy HIV-es lesz. Hát az lett. És azóta terjeszti. Nem szokott szólni a partnereinek. Mondván aki kockáztat így járt.
2022. febr. 26. 10:22
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó akkor neked kötelességed lenne feljelenteni őt.
2022. febr. 26. 10:24
 6/7 A kérdező kommentje:
Hogy bizonyítaná? Sehogy... Amúgy meg ha valaki teszt nélkül dugatja magát bárkivel az ne csodálkozzon.
2022. febr. 26. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Teszt az pillanatnyi állapot.

Csinálok ma tesztet, de másnap dugok össze vissza meg utána is akkor sokra megy a másik fél hogy lát egy negatív tesztet.

Aki meg olyanról ír hogy valaki HIV-es és direkt fertőz másokat az jelentse mert tudtommal büntető kategória ez.

Én mint írtam nem vagyok gumi párti, aki elfogadja jó ha nem nem. Legtöbb passzív nem is szólt hogy húzzak.

2022. febr. 26. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!