Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha lefekszem egy férfival,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha lefekszem egy férfival, miért baj ha nem használ óvszert, és féleg az arcomra, félig a febekem e engedi a cuccot? 18/f

Figyelt kérdés
2019. aug. 12. 07:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
16%
Nem baj! Miért lenne baj? Én se szeretem ha óvszerrel ba.nak! :)
2019. aug. 12. 07:55
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
A nemibetegségek miatt...
2019. aug. 12. 08:11
 3/13 anonim ***** válasza:
99%
Ennyi idiotat egy helyen..
2019. aug. 12. 08:13
 4/13 anonim ***** válasza:
63%

Nem baj. Szerencsére így, hogy félig az arcodra engedi a cuccot, így nem lehetsz terhes, megnyugodhatsz.

Persze az óvszer a nemi betegségektől is véd, amin nem változtat, hogy hova engedi, mehet a hajadba is, attól még elkaphatsz bármit ha megdugtak gumi nélkül.

2019. aug. 12. 08:22
 5/13 anonim ***** válasza:
97%
4. 😂😂😂 ugye tudod, hogy egy meleg férfi a kérdező? Biztos nem esik soha teherbe.
2019. aug. 12. 08:25
 6/13 anonim ***** válasza:
97%
Tudom, csak gondoltam nézzük a jó oldalát, olyan problémája biztos nem lesz miatta :D
2019. aug. 12. 08:28
 7/13 A kérdező kommentje:
Eddig négy férfivel voltam, és nem kaptam el semmit.
2019. aug. 12. 08:46
 8/13 anonim ***** válasza:
97%

Tartós monogám kapcsolatban, különösen ha szűrésen is voltatok, nem baj sőt élvezetesebb. De alkalmi, futó kalandoknál nagy a rizikó, hogy valamit elkaptok egymástól.

Szerintem nem éri meg kockáztatni.

2019. aug. 12. 08:51
 9/13 anonim ***** válasza:
96%
Oruljel neki, ha ennyire bator vagy csinaljad csak, majd sirsz utana :)
2019. aug. 12. 08:55
 10/13 anonim ***** válasza:
97%

azért, mert még nem kaptál el semmit, nem jelenti, hogy nem is tudsz elkapni. Az is lehet, hogy fertőzött férfiakkal voltál együtt, mert csak kicsi az esélye bárminek az elkapásának, de annyira gondolom eszednél vagy, hogy ha így folytatod, előbb-utóbb, lehet 1 hónap, lehet 10 év múlva, de el fogsz kapni valamit.

Ha neked megéri az extra élvezet azt, hogy később mondjuk hamarabb halj meg, vagy olyan betegséget kapj el, ami miatt tönkre megy a szexuális életed vagy soha nem alapíthatsz családot, hát hajrá, viszont akkor semmi jogod nem lesz panaszkodni, hogy kegyetlen az élet!

2019. aug. 12. 08:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!