Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
SUB srácok ti kötözés nélkül is alázatosak vagytok?
Figyelt kérdés
Mi a legizgatóbb számotokra egy dommal?2022. febr. 26. 09:41
1/12 anonim 

válasza:

Nekem inkább a kötözés jön be.
2/12 anonim 

válasza:

Igen. Sőt én pl félek a kötözéstől. F 30
3/12 anonim 

válasza:

Igen, mivel fizikailag szinte minden fiú erősebb nálam
4/12 anonim 

válasza:

Igen, persze, de azért általában véve jobbnak tartom, ha a subok meg vannak kötözve.
5/12 anonim 

válasza:

Anelkul is engedelmes ribikent cumizok
6/12 passzivffi 

válasza:

Igen kötözés nélkül is alázatos és tisztelet tudó vagyok nagyon sok mindent megteszek amit az úr kíván de ha kötöznek vagy nyakörvet és pórázt használ az nagyon jó nekem
7/12 anonim 

válasza:

nem, hatarozottan dominans vagyok, ezért is szeretem, ha valaki kordában tart
8/12 Gaben32 

válasza:

Igen. Azt csinalom amit mondanak. 31eves 175cm 50kg
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem pl domként unalmas a kötözés. Ezért is kérdeztem.
2022. márc. 2. 07:34
10/12 anonim 

válasza:

Még soha nem kötöztek meg. Egyszer kipróbálnám milyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!