Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Badoo tapasztalatok? Melyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Badoo tapasztalatok? Melyik oldalt ajánljátok?

Figyelt kérdés

2022. febr. 25. 21:18
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Badoo-n úgy láttam elég sok a roma srác és másoktól azt hallottam h elég gyakran rosszul sül el egy ilyen tali. Gondolok itt arra, hogy ellopnak valamit vagy nagyon agresszívak.
2022. febr. 25. 21:20
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Badoo egy szar..

Krvák,önimádók,kamusok lelőhelye...

2022. febr. 25. 21:32
 3/11 anonim ***** válasza:
83%

Miért nem használjátok a magyar fejlesztésű ismerkedős platformokat?

[link]

[link]

2022. febr. 25. 22:13
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Sok a cigany. Tinder jobb
2022. febr. 25. 22:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Badoorol nem hallottam tul jokat, inkabb a tinder jobb vagy a planetromeo.
2022. febr. 25. 22:55
 6/11 anonim ***** válasza:
63%

Planetromeo, Tinder, Badoo, egy kutya. Grindr vidéken kb semmit sem ér, Budapesten talán, de inkább külföldiek használják. Gyakorlatilag mindegy mire mész, mindegyiken nagy az átfedés.

A roma Badoon az igaz is, és nem is. Engem nem zavarnak, vannak szexik is. Egy rossz tapasztalatom sincs velük, nem erőszakosak, nem loptak meg, nem voltak agresszívak. Nekem bejönnek a roma pasik.

2022. febr. 26. 01:28
 7/11 anonim ***** válasza:
78%
melegrandi.hu-n van hetero társkeresési lehetőség? Érdekes.
2022. febr. 26. 01:37
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
😂😂
2022. febr. 26. 01:38
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

A randi.gay volt jó még fénykorában úgy 2017-ig. Azóta már nem sok remény van ott a kevés látogatottság miatt. Én egy kamussal sem találkoztam rajta,tök jófej srácok voltak ott. Sok barátot szereztem.

Romeo hát szintén mint a Badoo.

Hotbullról ne is beszéljünk: Kiéhezett papák,durván elhízott pasik,csak farok képekkel tele,még a profilkép is az szinte mindenkinél. Nem tudom,de amilyen farkakat ott láttam nem hogy a számba de még a kezembe sem venném. Egy fertő,szerintem a legundorítóbb oldal.

Melyik oldalt ajánlom?

Passz. A romeot esetleg megpróbálhatod ha erős az idegrendszered. Azért vannak ott jófej srácok is,szereztem ott is barátokat.

2022. febr. 26. 01:48
 10/11 anonim ***** válasza:
83%

9-eshez annyit írnék megjegyzésnek, hogy nem gondoltam volna,hogy ekkora "kereslet" van kiéhezett papákra, durván elhízott és szőrös idősekre.

Nagyon sokan azért nem álltak velem még szóba sem,mert nem vagyok ilyen kinézetű, középkorú létemre.

Sok fiatal kimondottan ilyen idősebb férfiakat keres,nagyon sok aláztatja magát.

Na ez az,ami nekem és sok másnak is érthetetlen....

2022. febr. 26. 06:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!