Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el az osztálynak hogy pánszexuális vagyok ?mert zavar hogy ilyen homofób vicceket mondanak meg küldenekvmeg össze vissza b.ziznak
Figyelt kérdés
de ugy akkarom elmondani hogy után vki legyen velem és ne legyen az következő szünetbe hé b.zi2022. febr. 24. 20:30
2/18 anonim válasza:
Ha homofobok akkor nem fognak azért változtatni mert te panszexualis vagy, vagy az lesz amit leirtal vagy tűröd
3/18 anonim válasza:
Vicc…. Minden fiú mond bzi vicceket nem tudod oket megvaltoztatni
4/18 anonim válasza:
Gyógyulj meg hama, és nem fognak zavarni a ratyi viccek.
5/18 anonim válasza:
Miért akarod elmondani nekik? Én se kürtölöm szét hogy heteró vagyok.. felesleges
6/18 anonim válasza:
5, Azért a kettő nem ugyanaz. Heteróként a többségi társadalom védelmét élvezed. A mai magyar kormány propaganda még rá is játszik az lmbtq emberek iránti gyűlöletkeltésre. Ne tegyél úgy mintha egyforma lenne a két dolgot megélni a mai Magyarországon.
7/18 anonim válasza:
Zavara b*zizás, de olajat akarsz önteni a tűzre. Akkor meg rád is szállnak. Hagyd inkább a f*nébe az ilyen homofób barmokat, azoknak mondd el akik fontosak.
8/18 anonim válasza:
Felesleges elmondani,sőt még csak olaj a tűzre.
Mindenkinek magánügye,nem kell szétkürtölni, főleg nem ilyen embereknek.
9/18 anonim válasza:
Mi köze mádoknak ahhoz hogy kikkel dugnál szivesen?
10/18 anonim válasza:
Mi az isten az a pánszexuális?
Én pánsíp vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!