Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kezdjek szerintetek ezzel a sráccal? Én gondoltam túl sokat az egészbe?
27 éves srác vagyok, aki csak nem régiben jött rá a massagara, hogy biszexuális.
Azóta több sikertelenebb randim is volt, 2 hete volt egy elég jó randin egy cseh sráccal Prágában.
Match után 2 nappal már találkoztunk is egy kocsmában. Megittunk 4 sort, majd nem sokkal utána elkezdtunk smarolni, kivertuk egymásnak.
Másnap feljott a lakasomra, boroztunk egyet, majd lefekudtunk.
Azutáni napokban feltűnően kevesebbet írt, majd 2 napig semmit. Utána egyik nap azt mondta h ez a hét nem jó, de a következő héten talizhatunk, meg elmehetunk szaunazni is.Harom napra rá én írtam neki h oké menjünk, mikor ér rá a következő héten. Ez szombaton történt, hétfőn megnezte az üzeneteimet, de nem válaszolt. Érdekes modon, se Tinderrol, se whatsaprol, de Grindrrol nem tiltott le. Ugyanakkor folyton látom, hogy aktív Grindren.
Nekem nagyon szimpatikusnak tűnt a srác, meg roppant ertelmesnek és vonzónak is így nyilván szerettem volna vele még találkozni, de mióta ez a ghostingolas megy, nem tudom mire vélni.
Van még valami esélyem nála, vagy érdemes elfelejtenem? Esetleg közöltem vele, hogy hozzám bármikor jöhet ha kedve van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!