Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiszel abban, hogy rád is vár valaki és hogy meg is fogod találni őt?
Figyelt kérdés
Akit ha megismersz, többé el sem tudnád képzelni nélküle az életed és ő is így érezne irántad. Hiszel benne?2022. febr. 21. 13:42
11/15 A kérdező kommentje:
"Túlságosan naív, lelkizős, romantikus, álmodozó vagyok, a valóság meg tudjuk nem ilyen."
Üdv a klubban. :)
2022. febr. 21. 23:23
12/15 anonim válasza:
Nem. Egy kapcsolatba munkát kell fektetni, dolgozni meg senki sem szeret. Nincs tökéletes. Ami az egyikben meg lesz, az a másikból hiányozni fog, és vice versa. A romantika se több, mint a szexuális vonzalom tovább gondolása, kulturált megjelenése annak, hogy nagyon-nagyon szeretnél testnedvet cserélni ezzel az emberrel. A romantika a felszín édessége, a tápérték nélküli csokibevonat a gyümölcsön, ami már nem olyan édes, kicsit tán még savanykás is, de legalább tápláló.
13/15 anonim válasza:
Előfordulhat, bár nem valószínű. Nem vagyok valami nagy szépség, nem vagyok különleges sem, sem jóképű. Teljesen átlagos ember vagyok, olyan mint mindenki más. Még sosem történt semmi senkivel eddigi életem során, bár a koromból arra lehetne tippelni hogy ó, neked már pedig kellett volna már kalandoznod. Nem jött össze, mert nem vonzz a kaland sem, és nem is kellek senkinek, a férfiak pillantásra sem méltatnak. Ezt meg is értem. Úgy érzem magam, mint egy özvegy aki már leélte az életét valaki mellett, akit elvesztett és már csak kizárólag maga maradt :) A szerelem egy olyan dolog amit a napi sorozatokban látok, bár nem hiszem hogy a váló életben ilyen lenne. A szerelem valamikor édes mint a méz, utána égeti az ember torkát, akár a méreg. Ezt látom másoknál. Bonyolult dolog az élet, az biztos.
15/15 anonim válasza:
Rég megtaláltam az igazit, de jelen állás szerint a fizikai érintkezés lehetetlen... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!