Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hiszel abban, hogy rád is vár...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszel abban, hogy rád is vár valaki és hogy meg is fogod találni őt?

Figyelt kérdés
Akit ha megismersz, többé el sem tudnád képzelni nélküle az életed és ő is így érezne irántad. Hiszel benne?
2022. febr. 21. 13:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Volt egy ilyen az életemben.Hittem, boldog voltam,pár lettünk,együtt éltünk.

Egy nap elém állt....minden összedőlt,minden remény elveszett, az életkedvemmel együtt..

Nem hiszem, hogy még jön valaki aki iránt így érzek...sajnos..

2022. febr. 21. 13:48
 2/15 anonim ***** válasza:
60%
nem vagyok meleg de had böfögjem ide h aki csak vár rám és baszik megmozdulni az várjon tovább nyugodtan :D
2022. febr. 21. 13:55
 3/15 A kérdező kommentje:

"Egy nap elém állt....minden összedőlt,minden remény elveszett, az életkedvemmel együtt.."

Mi történt, miért lett vége?

2022. febr. 21. 14:22
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

"1"

Mi történt?

Rá kellett jönnöm arra, hogy a több éves kapcsolatunk utolsó fél éve színház,hazugság volt.Elém állt és elmondta, hogy van valakije, a munkahelyéről és szakított...

Életem legnagyobb traumája volt, senkit így nem szerettem még.

2022. febr. 21. 14:30
 5/15 A kérdező kommentje:

Sajnálom. :(

2022. febr. 21. 14:36
 6/15 anonim ***** válasza:
35%
Nem, ez hülyeség. Minden ember éli a maga életét, te magad befolyásolod, hogy kikkel hoz össze a "sors". Minden döntések következémnye
2022. febr. 21. 14:44
 7/15 anonim ***** válasza:
23%
Nem, sajnos nem. Volt pár alkalom, amikor valami nagyon közeli érződött, de mindig eldobom a másikat magamtól, mert nem érzem azt, hogy tartósan valóban fontos lennék neki, valamint úgy érzem, hogy pár nap-hónap után már nem tudna újat mutatni nekem az a valaki, így megunnám. (F)
2022. febr. 21. 14:54
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Én próbálok hinni benne, de úgy érzem hogy csak egy álom, amolyan remény marad. Nagyon, de nagyon kicsi az esélye annak hogy az ember összefusson egy olyan emberrel akivel minden klappol. Plusz amilyen az én szerencsém, a végén úgyis én húznám a rövidebbet. Túlságosan naív, lelkizős, romantikus, álmodozó vagyok, a valóság meg tudjuk nem ilyen. Azért jó volna nem egyedül megöregedni. Na majd lesz egy macskám meg egy kutyám 😀
2022. febr. 21. 16:12
 9/15 anonim ***** válasza:
8%
Nem hiszem. Ronda vagyok, kövér és nem érzem magam szeretetre méltónak.
2022. febr. 21. 19:28
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehetséges. A legtöbb ember baja az, hogy nem tud kompromisszumokat kötni, pedig egy kapcsolatban muszáj, mindenkinek vannak hibái és rossz tulajdonságai amit el kell fogadnod.

Plusz sokszor látom azt főleg gyakorin, de a való életben is, nem csak melegeknél, hogy mindenki mást hibáztat az illető és sose gondolkodik el azon hogy mit csinál ő rosszul. Példa: Jaj tinderen mindenki csak szexet akar, nem válaszol stb stb, ugyanezek az emberek félmesztelenül pózolnak az összes képükön és az első adandó alkalommal egy faszképet küldenek.

2022. febr. 21. 19:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!