Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány emberrel kerültél kontakt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány emberrel kerültél kontaktusba a gyk oldalon ismerkedés céljából? Ezek közül mennyivel jutottál el a találkáig? Mióta vagy fölregisztrálva a gyk-ra? Hány éves vagy?

Figyelt kérdés

2022. febr. 19. 23:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal írogattam már,de ebből a többség eltűnt hamar.

Egy valakivel emailben is nagyon jó levelezésem volt,de mindketten más irányban indultunk el, így vége lett ennek is.

Két éve találkoztam egy fiatalabb sráccal, többször is.Jókat beszélgettunk, sokat sétáltunk,és ölelkezés,csók volt elég sok.

De mivel ő nem volt magában biztos,hogy mit szeretne,így szépen,egy nagy beszélgetés után elváltunk.

De emailben írogattunk utána is, ő most az életét építi,nagyon helyesen.

Én továbbra is szeretnék egy párkapcsolatot,efelé nézelődöm, de nem olyan egyszerű. Talán azért sem,mert nem járok tipikus meleg helyekre.

53 éves vagyok és budapesti.

2022. febr. 20. 04:25
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 20 plai írt nekem. De senkivel nem volt semmi. Nem akarok ismerkedni
2022. febr. 20. 06:44
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
. Nem azért lógok itt hogy ismerkedjek.
2022. febr. 20. 07:01
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Mikor kezdtem feleismeri hogy meleg vagyok, akkor itt kezdtem el beszélgetni egy sráccal, aki sokat segített hogy elfogadjam a dolgot. Más nem volt. Viazont sajnos az előttem szólóknak igazuk van abban hogy sok a képgyűjtő, kamus arc. Én úgy vélem, hogy főleg azok ismerkednek itt, akik vagy nem akarnak, vagy nem mernek egy társkeresőre regisztrálni.
2022. febr. 20. 10:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!