Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hány emberrel kerültél kontakt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány emberrel kerültél kontaktusba a gyk oldalon ismerkedés céljából? Ezek közül mennyivel jutottál el a találkáig? Mióta vagy fölregisztrálva a gyk-ra? Hány éves vagy?

Figyelt kérdés

2022. febr. 19. 23:28
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
97%
Joparral, 3al talalkoztam abbol 2vel volt is oral
2022. febr. 19. 23:33
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Nulla.

Kb olyan mint a romeo és társai.

Annyi hogy ez egy anonim forum,tehát a 99 százaléknak se fn név,semmi. Profilkép feltöltési lehetőség nincs,bár romeon is azt töltenek fel amit akarnak. De most már van legalább van hitelesítési funkció rajta.

2022. febr. 19. 23:38
 3/14 A kérdező kommentje:

Igazából konkrét számokra lennék kíváncsi, legalább pontosan becsültekre, a kis házi statisztikám miatt.

Eddig senki, pedig élőben azért vannak jelzések. Biztosan sz@rul csinálok valamit, nem toom a kommunikációm talán, vagy🤔

Eltűnnek, ígérnek,sz@rdumák..

2022. febr. 19. 23:46
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Mert legtöbbje csak sztorizgató és képgyűjtő és csak addig van itt míg ki nem veri...
2022. febr. 19. 23:48
 5/14 anonim válasza:
100%
Elég sokkal "ismerkedtem" de innen, ebből a kategóriából több soha nem volt és nem is lesz senkivel. Az oldalról másik kategóriából ismertem meg olyat aki közel egy évtizede nagyon jó barátom. :)
2022. febr. 19. 23:53
 6/14 A kérdező kommentje:
Esetleg becsült számokat mondanátok kedves eddigi és leendő válaszolók?
2022. febr. 19. 23:57
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy igazából 1 darab. Ő volt a legelső meleg beszélgető partnerem.

Sokat skypoltunk. Akkor voltam 15 most 24 vagyok. Ő 16 volt.

Igazából mint kiderült nagyon nárcisztikus önimádó egoista volt. De legalább nem csak a szexet kereste. Nagyon válogatott. De ez kiderült a romeon is más felhasználók által. Egyszer kiváncsiságból fiktív igen jó képű srácok képével (tudom csúnya dolog,de egyből töröltem) ráírtam néhány profilról társkeresőn de mindet elutasította ilyen szövegekkel: "inkább valaki mást" "nem vagyok egy szinten" hasonlók. Ezek után elgondolkoztam akkor még is kit akar ez a srác? A kitesizett szőke herceget fehér lovon? Vagy még azt se mert olyan profilt is utasított el.

Nem volt kamu profil,mert egy városban laktunk,tudtam hova jár suliba,és úgy hozta a sors hogy összefutottunk élőben véletlenül.

Hát nem egy adonisz isten a srác mint képzeli,helyes, de túlságosan el van szállva magától. Inkább átlagosabb.

2022. febr. 20. 00:07
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

"Hány emberrel kerültél kontaktusba a gyk oldalon ismerkedés céljából?": 1+1.

"Ezek közül mennyivel jutottál el a találkáig?": 0.

"Mióta vagy fölregisztrálva a gyk-ra?": évtizedek óta.

"Hány éves vagy?": 40.

2022. febr. 20. 00:10
 9/14 anonim ***** válasza:
82%
Itt volt aki rám akart írni, hogy ismerkedjen velem, de hamar közöltem vele, hogy most kb 1-2 évre Lengyelországban fogok élni, így nem szeretnék távkapcsolatba bonyolódni, bár kitudja... de most inkább magamra szeretnék koncentrálni, csapodár korszakom meg volt mikor 27 éves koromtól Pesten éltem, többek között azért mert 21 éves koromba csöppentem bele a vidéki meleg életbe, Debrecenben, de ott is parlagon volt, arra meg még nem volt ingerenciám, hogy a nagyállomás wc-jében vagy hogy Nagyerdőben a TEVA-nal szexeljek... még akkoriban naívan vártam a szerelmet, bár tény, hogy túl hamar meg volt az első passzív élményem, viszont vidéken buliztam jó párszor vidéki meleg bulikban...
2022. febr. 20. 01:57
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Na de lényeg az, hogy pl így 30 közel a 31-hez talán komolyabbat szeretnék, mert nekem az alkalmi szex rizikós és fárasztó is, sokkal jobban örülnék egy olyan társnak, akit végre büszkén betudnék mutatni édesanyámnak, akivel megtudnám osztani örömömet és bánatomat, akivel néznénk filmeket, beszélgetnénk dolgokról, vásárolnánk együtt, főznénk.
2022. febr. 20. 02:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!