Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan lehet elelvezni úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elelvezni úgy hogy csak analisan izgatom magam de a farkamhoz nem nyúlok?

Figyelt kérdés
Akinek megy az hogy tanulta meg?
2022. febr. 18. 17:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Olvastam itt a remek kommenteket és örülök neki hogy van akinek sikerült már igy orgazmust elérnie. Nekem ugye évek óta nem megy,de megpróbálom más irányból megközelíteni
2022. febr. 19. 11:21
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

En ugy gondolom, hogy ezt nem csak tanulni kell, meg kell lennie benned ennek a kepessegnek is. En is ilyen vagyok, el tudok menni siman attol, ha egy nagyobb dakoval dugnak, vagy dildoval izgatom magam, de jobban szeretem a kezemmel is csinalni kozben, mert az meg ad ra egy pici elvezeti faktort. ;) Szoktam ugy is masztizni, ha csak gyors menet lebonyolitasa lehetseges, hogy siman csak kezzel izgatom a farkamat, de ha kozben a popsimmal is jatszom, az kb. 10x nagyobb elvezetet ad, viszont arra elo kell keszulni, es azt nagyon elnyujtva szeretem, szoval ez utobbi eleg idoigenyes, igy nem lehet minden nap megcsinalni. Viszont ha igy csinalom, akkor mar 4-5x el szoktam igy elvezni egy maratoni 3-4 oras jatekidoben... ;)

28/F passzivq

2022. febr. 19. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!