Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akikkel történt gyerekkorban zaklatás, meg tudtak szabadulni a félelemtől, vagy felnőtt korukra is kihat?
Figyelt kérdés
2022. febr. 11. 11:26
1/9 anonim válasza:
számomra nem annyira félelemkeltő volt, (nem volt durva a dolog) ezért inkább érdeklődést keltett fel és így jutottam el egyfajta exhibicionizmusig. 23l
2/9 anonim válasza:
Szerintem nekem pl soha a büdös életben nem fog feloldódni a görcsösségem miatta és ki is hat most is.
3/9 anonim válasza:
Ha találtok olyan partnert, barátot aki figyelmes, türelmes és szeretetet adó veletek, akkor elmúlhat a trauma.
Engem nem zaklattak,de volt egy ilyen srác, akivel barátkoztam,. Nagy türelemmel és tapintattal álltam hozzá, első perctől kezdve.
Nem is volt gond, sőt nem beszélt többet erről,ami történt vele.
4/9 anonim válasza:
Engem közvetlen nem zaklattak, de apám 4 éves koromba felakasztotta magát, aztán olyan tizen x éves koromba anyu ujra férjhez ment, viszont rendszeresek voltak a durva veszekedések. Szerintem ezek miatt van hogy nagyon rosszul viselem a konfliktusokat. Ha valakivel veszekednem kell, vagy ki akarok állni a saját igazamért akkor remegek mint a kocsonya... Persze ezek miatt az ismerkedés is nehezebb, az is egyfajta stressz így elég ideges vagyok ha meg kell felelni. Így az ágyban sem tökéletes a dolog... De azért javul a helyzet.
5/9 Mathus válasza:
a kérdésre: voltak ilyen partnereim, és az EGÉSZ életüket végigkiséri. kihat a párválasztásra, a szexuális viselkedésükre (vagy hiper- vagy aszexuális lesz, vagy perverz), és mivel a legtöbben nem fordulnak szakemberhez egy rakat ember életét elcseszik, a barátaikét, a gyerekeikét, a parnereikét. az tiszta sor, hogy nem ők a hibásak, de aki nem tesz semmit, hogy gyógyuljon, az ugyanannyira mérgező lesz, mint az aki az abúzust elkövette.
6/9 passzivffi válasza:
9 éves koromban egy strandon egy férfi az ölébe ültetett és el kezte fogdosni a fütyim nekem meg az ő farkához tette a kezem és fogdosnom kellet nem tartott kb 5 percig azóta sem láttam .Később 15 éves koromban 3 30-45 közötti férfiak megerőszakoltak volt orál anál nyelnem kellet nem mertem senkinek sem elmondani azóta sem nagy sokára tudtam elfelejteni de most is néha eszembe jut 52 bi ffi
7/9 anonim válasza:
6os.
éves koromban egy strandon egy férfi az ölébe ültetett és el kezte fogdosni a fütyim nekem meg az ő farkához tette a kezem és fogdosnom kellet nem tartott kb 5 percig azóta sem láttam .
Ezt már leírtad csak akkor uszoda volt!🤣
8/9 passzivffi válasza:
7 es akkor bocsi mert strandon volt
9/9 passzivffi válasza:
7 a dolgon nem változtat megtörtént ez van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!