Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Passzivak. Miert jo ha dugnak titeket? Mi az orometek benne?
Pasimnak orgazmusa van tőlle
Popójában és magömlése a nélkül hogy farkáhozérnénk.
Ugyan én még nem voltam senkivel, de amit az #5-ös írt, az nagyon szemléletes. És én is valahogy így gondolom/képzelem a dolgot.
Nekem nagyon fontos a testi és a lelki része is, éppen ezért alkalmiba nem tudnék benne lenni.
Amikor együtt vagy valakivel, az a bizalom, a szeretet és a megértés jele is.
Amikor érzelmileg és fizikailag is "eggyé váltok" valamilyen szinten.
És rám nagyon igaz az is, hogy szeretnék örömet okozni a páromnak, és ha ő élvezi, akkor én is élvezem. Ha lenne valakim, biztosan azt akarnám, hogy a lehető legjobb érzésben legyen része, de ehhez megfelelő kapcsolatra van szükség.
19/p
Fordítsd meg a kérdést, miért jó, ha valakit megdugsz? Mert olyan történik, amit mindketten akartok, ami mindkettőtöknek élményt és izgalmat okoz. Jó esetben.
De a jó esetet vegyük, hiszen anélkül csak egy önkielégítés lenne, amihez nem kell a másik ember.
Nem lehet ezt elmondani, meg kell tapasztalni egy megfelelő partnerrel, és Vele beszélgetni utána, hiszen ez mindenkinek mást és mást ad.
Nekem egy rendkívül jó érzést, hogy engedtem, hogy Ő most velem és miattam jut el a csúcsra. Elkezdtük és a partnerem finoman, ügyesen jutott el addig a pontig, amikor már kívántam, hogy behatoljon. Na akkor egy kicsit engedtem a szorításon, és megtörtént. Amikor bent volt, megállt, majd elkezdett finoman mozogni, és tudtam, ez nekem nagyon tetszik. Neki is.
Hogy Ő mit érzett, arról csak annyit mesélt, hogy az a finom szorítás, az a kellemes puha melegség nagyon jó volt neki testileg, és emberileg pedig az, hogy ezt hagytam, hogy élveztem, az vitte el Őt a csúcsra. Nekem annyi volt a legerősebb érzés, hogy olyat adok most neki, amit szívesen engedek és Ő ezt nagyon nagy örömmel élvezi, figyelmesen csinálja, mindkettőnknek örömet szerezve a szexuális együttléttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!