Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen betegségre utalhat ez?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen betegségre utalhat ez? (Lent írom, miért ide írok.)

Figyelt kérdés

Betegség témakörbe írtam eredetileg ezt a kérdést, de ott csak negatív elítélést kaptam, gondoltam melegeknél hátha van valaki akivel fordult már elő ilyesmi.

22/f

A székletem rendszertelen, van amikor felfújodom és van amikor ugyérzem nagyon kell, de mégse jön annyi. A végbélben érzek egy nagyon kemény púpot ami mintha egy ideje összébb ment volna, de eszméletlenül kemény, székellés után pedig mindig ugyérzem kell még vagy hogy van ott a végbelemnél valami(de lehet csak a púpot érzem) és iszonyat nehéz tisztára törölni és van amikor szellemtés után is, ha megnézem akkor barna a wc papír.

Novemberben együtt voltam egy fiúval. Kb rá 10 nappal azt vettem észre hogy kisebbesedik állandóan a végbelem környéke és nagyon könnyen vérzik és fáj a törlés, de nem feltétlen a púpnál érzem. Önmagában maximum székelési ingert érzek holott elötte voltam nemsokkal. (Hogy a sráccal lett e megeröltetve azt nem mondanám, nemvolt nagy méret és elötte már énis csináltam magamnak és akkor nemvoltak ilyen problémák, de hogy köze van e hozzá és esetleg nemi betegség is azt nemtudom)

Kérlek titeket az utóbbi miatt ne legyetek elitélőek, most az egészség lenne a fontos.

2022. febr. 8. 16:38
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Aranyér.
2022. febr. 8. 16:43
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Orvos nem vagyok, de szerintem semmi köze a srác hoz, valószínű aranyér valamely formája.

Orvoshoz kéne menni vele,és ne halogasd!

Dokinak nem kell mondani hogy járt ott valaki.

Ha teheted székelés után mindig mosd meg.

Irány a doki, ne Szégyeld!

2022. febr. 8. 17:02
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Aranyér vagy végbélpolip. Proktológiára kérj beutalót !
2022. febr. 8. 18:50
 4/14 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem aranyér. Diozmin tartalmú gyógyszer sokaknál segíteni szokott, ha mégsem, akkor irány az orvos.
2022. febr. 8. 22:07
 5/14 anonim ***** válasza:
7%
Nem kéne fiúkkal fajtalankodni és nem lenne bajod
2022. febr. 8. 23:12
 6/14 anonim ***** válasza:
94%

Előttem szóló!

Mit keresel itt?

Kérdező!

Semmi halogatás, ORVOS! Remélem, nem komoly!

Majd írd meg, mi lett az eredmény!

2022. febr. 9. 00:51
 7/14 anonim ***** válasza:
93%

Ne haloasd az orvost, mint ahogy sokan írták!

Ne próbálkozz semmivel, az egyetlen megoldás a kivizsgálás...

2022. febr. 9. 01:07
 8/14 anonim ***** válasza:
92%

Orvos, azonnal, és tulajdonképpen szinte problémamentesre kezelhető.

De kezelni kell.

2022. febr. 9. 15:11
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

ORVOS!

Dr. Diczig Brigitta bőrgyógyász nemi beteg gondozó 8. Kerület Auróra utcai sztk! A Doktornő nagyon rendes, egyből kenetet is vesz, vért is, és ha szükséges ír beutalót proktológiara! Fiatal tapasztalt orvos, és alapos. Én homoszexuális vagyok és férfiakkal közösülök análisan, én egyből elmondtam neki, teljesen őszintén és nem nézett le. Időpont foglalás nélkül is fogad, előfordulhat hogy sokat kell várni de megéri!

Egy leírásból nem lehet megállapítani hogy aranyér vagy nemi betegség!

Minél előbb menj el a doktornőhöz!

2022. febr. 9. 22:21
 10/14 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem, ki az az agymosott, aki orvost ajánlókat lepontoz!
2022. febr. 10. 01:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!