Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha dildoval nem elveztem az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha dildoval nem elveztem az analis jatekot, akkor elesben sem fogom?

Figyelt kérdés
Nyilvan sokkal massabb,de nem volt olyan jo erzes,mint ahogy meseltek,pedig rendesen elokeszultem. Vagy valamit rosszul csinaltam es ehhez hozza kell szokni,hogy elvezni tudjam majd egyszer?

2022. febr. 8. 09:17
 1/5 anonim ***** válasza:
93%
Én dildóval élveztem élőben meg nem.
2022. febr. 8. 09:26
 2/5 anonim ***** válasza:
79%

Bocsi, hogy nőként, de vannak ismerőseim, akikkel szoktam beszélgetni, ők élvezik mind a kettőt.

Mekkorával kezdted? És lehet, hogy mégis rágörcsöltél?

Esetleg ki kéne tapasztalnod mi izgat.

2022. febr. 9. 00:18
 3/5 anonim ***** válasza:
86%

Stresszeltél, vagy csak nem jó méretet találtál elsőre. Ha nagy volt, akkor fájhatott, ha kicsi, akkor meg nem volt "semmi" izgató benne.

Az első igazi partner után tudod eldönteni,hogy jó vagy rossz, amit érzel. Na Őt válaszd meg úgy, hogy ne csalódj benne, és ha türelmes, figyelmes lesz, akkor rá fogsz jönni, hogy ez jó dolog.

2022. febr. 9. 23:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Dilidoval sosem élveztem olyan mű az egész sztori!

Hús vér az igazi,semmi nem pótolja!

2022. febr. 10. 03:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egy forró és pulzáló farok előnyben van :)
2024. ápr. 1. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!