Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiak, ti le tudnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak, ti le tudnátok feküdni nővel?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert elég sok olyan ábrázolását láttam filmekben, sorozatokban meleg férfiaknak, akiknek ez egy ilyen természetes, mókás, esetenként akár élvezetes szórakozásnak számított, nekem meg nehezemre esik elképzelni, hogy ez a valóéletben is így mehet, mert hát pont attól meleg a meleg, hogy szexuális és romantikus értelemben csak a saját neme érdekli bármilyen szinten is.

2022. febr. 6. 06:12
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Queer as Folk, Skam, hirtelen ezek a sorozatok jutnak eszembe, ahol láttam ilyen karaktert.
2022. febr. 6. 22:02
 12/13 anonim ***** válasza:
69%

Ezeket nem láttam, de mint írtam ezek csak szerepek, valódi közösülés nincs benne.

Ilyen alapon már felhozhattad volna az Így jártam anyátokkal című sorozatot is, ahol Neil Patrick Harris eljátssza a nagy csajozós pasit, a való életben meg meleg.

De felhozhatnál romantikus hetero filmeket is, ahol a főszereplő a való életben kapcsolatban van, viszont a szerep kedvéért szerelembe tud esni.

2022. febr. 7. 10:52
 13/13 A kérdező kommentje:
De nem arról beszélek, hogy meleg színészek játszanak el hetero szereplőket, hanem arról, hogy a sorozatokban vannak meleg karakterek, akik úgy vannak megírva, hogy beleférnek nekik a nők hébe-hóba, miközben hangoztatva van folyamatosan, hogy ők melegek. Ennek mi köze van bármihez, amiről te beszélsz/ahhoz, hogy milyen nemi aktust milyen részletességgel mutatnak?
2022. febr. 7. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!