Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek éljem meg a vágyam?
Figyelt kérdés
Most,hogy küszöbön a harmadik világ háború,úgy érzem,hogy meg kellene élnem a vágyaimat egy pasival,mivel úgyis meg fogok halni.Lenne egy idősebb pasi aki meg akar szopatni.De eddig mindig nemet mondtam.2022. febr. 5. 02:01
11/27 anonim válasza:
Ha akarod, én is megvédelek! Írj! 🙏🏻
12/27 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok,de tobb dolog miatt sem irhatok nektek...pedig szívesen ismerkednek ;)
Mindenkinek koszi a választ.
2022. febr. 6. 02:59
13/27 anonim válasza:
Mi az a tobb dolog ami miatt nem irhatsz?
14/27 anonim válasza:
"De ha annyira félsz, gyere el hozzám, megvédelek! És nem is fogod megbánni!"
Ah, persze, te kis csintalan katona! Hátulról akarod fedezn, mi?? :P
Kérdező, háborúzz velem, engem szájbalőhetsz! Megígérem, nem leszek tőle terhes...
...a számodra. (szerszámodra) :P Nyamm.
15/27 anonim válasza:
Kérdező, már fenn is akadt a szemgolyóm... Na nem azért, hanem a nyalakodástól! Láttad Lui de Funes filmjét, amikor a marcipánból készült fegyveres alakot kettétőrte, az egyik felét elkezdte nyammogni, a másikat meg odanyújtotta valakinek (magyar szinkron) :
- Hmmm... nem kér egy katonát?
16/27 anonim válasza:
Szánjad rá magad és írj! Nem bánod meg!
17/27 A kérdező kommentje:
Fiuk nem Magyarban lakom.Legyen elég ennyi :/
2022. febr. 7. 02:08
18/27 anonim válasza:
Én sem! Azért írtam, hogy írj!
19/27 anonim válasza:
ilyen lelkes a másik oldal. rossz tér felet választottam:) kár hogy a csajok nem ilyenek mikor térdelniük kellene
20/27 A kérdező kommentje:
tegnap 05:13 Írhatsz te is :P
2022. febr. 8. 02:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!