Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban ennyire ronda lennék?
Figyelt kérdés
18 éves meleg és szűz srác vagyok, a passzív szerep vonz. Eddigi tapasztalatim alapján senkinek sem jöttem be, lehet hogy nagyon ronda vagyok bár nem látom magam kívülről. Van feleslegem amit ha leadnék szerintem nem lennék rossz, de ha arcra csúnya vagyok akkor nem lehet mit tenni. Akit érdekel, privátban küldök magamról képet, szívesen venném a tanácsokat :)2022. febr. 2. 15:05
31/59 anonim válasza:
Nekem nem küldél képet, így nem tudhatom, hogy tényleg olyan csúnya vagy-e. Kezdem azt hinni, hogy tényleg csak reklámozni akarod magadat.
32/59 A kérdező kommentje:
Kedves #31-es írj rám! Vagy ha írtál és nem kaptál választ, nem lehet hogy egy múltbéli dolog miatt tiltva vagy és az üzeneteid is tiltva vannak? ;)
2022. febr. 8. 05:05
34/59 A kérdező kommentje:
Írjatok légyszíves.
Kedves #33-as! Olvasd el az előző írást
2022. febr. 8. 09:22
36/59 A kérdező kommentje:
Nem láttam, ezek szerint vagy elkallódott vagy nemkívánatos személy vagy a múltból.
2022. febr. 8. 10:28
37/59 anonim válasza:
Na persze. Nem hinném. Tudod mit írj te nekem egyet, azt kiderül, hogy mivan. Egyáltalán kapott valaki itt választ?
38/59 A kérdező kommentje:
Gyakorikérdésen ilyen sokan unatkoznak, hogy cseszekszenek másokkal? Fel nem foghatom, hogy mindig van valakinek valami rossz szava a másikhoz. Mesélj már nekem magadról, szerinted én leszólnálak? Lehet így hiszed, de nekem éppen elég hogy tudom magamról hogy milyen vagyok.
2022. febr. 8. 13:16
39/59 anonim válasza:
Éppen te vagy ennyire agyailag gátolt. Még szépen is fogalmaztam!
40/59 anonim válasza:
Elküldte magát, pont válaszolni akartam, de törölték a fiókját, vagy törölte magát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!