Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Valóban ennyire ronda lennék?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés
18 éves meleg és szűz srác vagyok, a passzív szerep vonz. Eddigi tapasztalatim alapján senkinek sem jöttem be, lehet hogy nagyon ronda vagyok bár nem látom magam kívülről. Van feleslegem amit ha leadnék szerintem nem lennék rossz, de ha arcra csúnya vagyok akkor nem lehet mit tenni. Akit érdekel, privátban küldök magamról képet, szívesen venném a tanácsokat :)

2022. febr. 2. 15:05
1 2 3 4 5 6
 11/59 A kérdező kommentje:
Akik köszönni sem tudnak privátban és konkrétan bunkók azoknak nem áll módomban válaszolni.
2022. febr. 2. 18:51
 12/59 anonim ***** válasza:
60%
Hosszútávú kapcsolat a cél, vagy csak szex? Ha az utóbbi, akkor tessék elmenni valamelyik szaunába, lehetőleg hétvégén, amikor többen vannak, legalább három alkalommal. Ha egyszer sem szopatnak/dugnak meg, akkor bűn ronda lehetsz, ha viszont összejön valami, akkor van remény.
2022. febr. 2. 19:06
 13/59 A kérdező kommentje:
Kedves #12! Ki beszélt itt szexualitásról?
2022. febr. 2. 19:46
 14/59 anonim ***** válasza:
100%

"szűz srác vagyok, a passzív szerep vonz"

2022. febr. 2. 20:00
 15/59 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, fogalmazok másképpen: Miért kell ennyire mélyen belemenni a szexualitásba? "lehet bűn ronda lehetsz".. Te személyesen is ki jelentesz ilyeneket?
2022. febr. 2. 20:12
 16/59 anonim ***** válasza:
87%

"Miért kell ennyire mélyen belemenni a szexualitásba?"

Leírtad, hogy szűz vagy, passzív és hogy nem jössz be senkinek. Mégis mire gondolhattam volna a kérdésed alapján? Kapcsolat vagy szex, ez a két lehetőség van.

"Te személyesen is ki jelentesz ilyeneket?"

Igazad van, nem kellett volna így fogalmaznom, elnézést kérek.

2022. febr. 2. 20:26
 17/59 anonim ***** válasza:
88%
Szia, küldhetsz képet, bát nem hinném, hogy annyira csúnya lennél.
2022. febr. 3. 01:21
 18/59 A kérdező kommentje:
Sokan kérdezték privátban hogy ismerkedni és barátkozni van kedvem? Persze, szívesen :) Örülök az új ismerettségeknek.
2022. febr. 3. 15:01
 19/59 anonim ***** válasza:
100%
Szia, kérlek szépen küldj képet :)
2022. febr. 6. 22:14
 20/59 anonim ***** válasza:
100%
Szia, Nekem is küldj ha gondolod.
2022. febr. 7. 00:56
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!