Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg lúzerség,ha udvarlós ember vagyok ?
Figyelt kérdés
Fél év alatt öt találkozóm volt, és mind azonnal szexet akart,sőt az egyik már költözni is.
Ez engem megdöbbent, elriaszt.Nálam vannak fokozatok, amit betartok és szeretem,ha velem szemben is betartanak.Nem vagyok aszex,sem maradi,de azért ennyire testközpontúság....
Lehet ez a világ ma ilyen,de akkor azt hiszem, egyhamar nem lesz , akivel kimondhatjuk,hogy egy pár vagyunk.
2022. jan. 30. 07:12
1/11 anonim válasza:
Hmmm.nekem ezért nincs senkim!!!!!ma nem divat.én még nem vagyok divatkovető
2/11 anonim válasza:
Mentális betegek ilyenek, nem pedig a világ. Melegek többsége elég lelki sérült, csomó szexfüggő van, szóval nincs min csodálkozni. Egyszerűen szelektálj addig, amíg nem találsz magadhoz hasonlót. Én is egyébként így gondolkodom, mint te, de engem nem is érdekel már más véleménye. Aki komolyan gondol valamit, az úgysem rögtön k*rni akar(jobb esetben). Az természetesen nem baj, ha van vonzalom, csak meg kell beszélni a dolgokat. Én az elején mindig leszögezem, hogy nincs szex, hanem ismerkedünk. Aki ezt tiszteli, azzal lehet tovább haladni, aki nem, az pedig kuka. Párkapcsolat két legalapabb dolga, a kölcsönös tisztelet és bizalom. Ha ez nincs meg, akkor veszett ügy. Szóval ne érezd magad sz*rul, csak szelektálj nyugodtan.
3/11 anonim válasza:
Őszintén, három randi után mennyivel ismered jobban a másikat, hogy akkor már hajlandó vagy lefeküdni vele? Én tiszteletben tartanám ezt a kérésedet, mert én se vagyok szexmániás, de azerintem egyik embertípust se kell elítélni, egyikőjük sem ártani akar a másiknak.
4/11 anonim válasza:
3-as én értem, amit akarsz, de én ebből már kiszűröm, hogy gyerek az illető. Mármint fejben, nem feltétlenül korban. Nekem meg pl nincs szükségem kölkökre. Nyilván egy idő után én is engednék pl pettinget, stb. De mondjuk egy anált már biztos nem. Azért nekem kell egy erőteljes bizalom, hogy átadjam magam a másiknak, az meg nem egyik pillanatról a másikra történik. Akinél meg igen, azok tapasztalatlanok, vagy levannak ragadva gyerek szintjén, vagy csak a k*rás a prioritás. Az, aki a nemiszerv, szex alapján választ magának partnert, na az sosem lesz boldog. Tehát egy párkpacsolatban nem ez van első helyen. Meg nem azért, de szexelni mindenki tud, ha nem is rögtön k*rva jól, majd belejön. Szóval nagy hozzáértés, érzék nem kell hozzá. Azok, akik ebből nyernek önbizalmat, azoknak is valami nagyon félre siklott az életükben.
5/11 anonim válasza:
#4 Mindenki nyer önbizalmat abból, ha vonzónak tartja a másik, és ez a szexuális együttlétben kulminál. Ez nem azt jelenti, hogy csak ebből nyer valaki önbizalmat. Erőteljes bizalomhoz pedig hónapok kellenek, nem három, öt randi. Szerintem az a gyerekes felfogás, hogy valaki három öt randi után megismeri a másikat, holott az még bőven a játszadozás és a hazudozás időszaka.
6/11 anonim válasza:
És ki mondta, hogy 5 randi után megismeri a másikat valaki? Persze, hogy gyerekes. Sőt, addig, amíg valakik nem élnek együtt, addig semmit nem tudnak egymásról. Négyfal között mutatkozik meg mindenki igazi éne, nem pedig az utcán és társaságban. Érdemesebb huzamosabb időt is együtt tölteni, hogy működik-e, vagy sem. Azért is válnak el annyian mostanság. Egyszerűen a sok hülye azt gondolja, hogy, azért mert rózsaszín felhőben vannak és kedvelik, bírják egymást találkozgatva, majd azt hiszik, hogy egy légtérben is működni fog. Ez ugyanúgy gyerekesség, mint, amit te is írtál. Az önbizalomforrást pedig kifejezetten csak a szexre értettem. Akik csak onnan nyernek önbizalmat meg endorfint. Ez k*rva gáz és beteges is. Én magamból indulok ki, de amit én tapasztalok, hogy sokan annyira igénytelenek, hogy bárkivel összefeküdnének, csakhogy f*szhoz jussanak. Szóval ilyen alapon miből jönne önbizalom. Meg megintcsak kihangsúlyozom. A kúráshoz nem kell semmi. Se tehetség, se semmi. Az egy olyan alap dolog, minthogy felkelsz az ágyból. Max hozzájutsz így boldogsághormonhoz, de ennyi. Aki ebből szerzi a napi örömeit, annak vannak mentális gondja, amit kezeltetni kéne. Melegeknél meg rengeteg ilyen van egyébként is.
7/11 anonim válasza:
Akkor csak több hónapnyi együttélés után kéne szexelni valakivel? Nem ettől függ, hogy ki mennyire érett vagy alkalmas egy párkapcsolatra az adott emberrel. Akkor is sokáig együtt maradhatnak, ha már az első randin szexeltek és akkor is, ha nem. Innentől fogva fölösleges moralizálni ezt a dolgot, nem jelez intellektuális vagy morális felsőbbrendűséget egyik attitűd sem.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,de egyáltalán nincs szándékomban élni senkivel sem. Több hónapi ismerkedés,programok, stb. Minden sorjában. Eddigi kapcsolataimban is így volt.
Azonnali szexet csak mostanában akar mindenki.
2022. jan. 30. 14:09
9/11 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy ízlések és pofonok. Én nem mondtam azt 7-es, hogy több hónapnyi együttlét után szexelj. Azt csinálsz, amit akarsz. Én inkább a mentális egészségre hívtam fel a figyelmet, mert az alapból Magyarországon a béka segge alatt van. Melegeknél meg főleg, dehát ez gondolom senkinek nem meglepő. Kúrni is csak azért kúrunk, mert hormonhoz jutunk hozzá. Ez teljesen tudatalatti. Azért annyira nem kell magunkat egyedinek meg komplexnek képzelni, mert nem vagyunk azok. Csak egy szerves rendszer vagyunk, semmi több. Megvan mindennek az oka és a működése. A viselkedésünknek is, nemcsak a fizikai létünknek. Ezt lenne legjobb tudatosítani már kisgyerekkorban és akkor legalább többen mernének segítséget kérni, nem pedig úgy élni, hogy "hát, én ilye vagyok, ha tetszik tetszik, nem nem". Tudom, hogy sokan szeretik áltatni magukat, hogy minden normális, amit ők gondolnak meg cselekszenek és teljesen épelméjűek, csak ez kurvára nem az igazság. Ebben az országban ez minden 4. emberről elmondható. Sokkal mélyebb problémák vannak itt, de tényleg mindenki azt csinál, amit akar. Majd mindenki tanul pofonokból, ha másból nem is. Ha meg abból sem, hát akkor meg is érdemli mindenki a "nyomorát".
10/11 anonim válasza:
#9 Nem hallottam még oylan pszichológusról, aki szerint ártalmas első randin szexelni (erről szólt ugyanis a kérdés, hiába keversz ide minden mást), de biztos mindenki lelki sérült aki nem úgy gondolkozik, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!