Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Az anime kedvelő srácok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az anime kedvelő srácok melegek vagy biszexek?

Figyelt kérdés
Vagy csak annak tűnnek?

2022. jan. 26. 08:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan hogy melegnek néz ki. mert egy feminim srác is lehet full hetero, meg egy izomagy is lehet meleg, sőt mi több passzív...
2022. jan. 26. 11:48
 12/16 anonim ***** válasza:
95%

Avval kezdtem volna, amit az előző írt. Hozzáteszem, animéből olyan sok műfaj létezik, amennyi NINCS Hollywood-ban, közel se. Szóval anime és anime között is óriási eltérés van. Nem létezik tipikus anime, ahogy tipikus meleg sem. Baromi sokféle jellemű meleg ember létezik. Épp így biszexek között is.

Egy anime (már amelyik fajt anime) kedvelő biszex (már amilyen fajta biszex) ffi.

2022. jan. 27. 00:45
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos még nem találkoztam meleg animéssel. :( Pedig jó lenne.
2022. jan. 31. 11:06
 14/16 A kérdező kommentje:
Akkor nincs hozzá szemed. Én úgy kerültem anime közelébe, hogy meleg srácok mondták, hogy mennek és menjek én is.
2022. febr. 1. 09:01
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

És elmentetek együtt? :DDD

2022. febr. 1. 09:03
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

De nem minden hímnemű animés meleg.

Statisztikai alapon biztos van meleg is köztük, de nagyjából ugyan olyan arányban mint a földön.

Szóval attól mert te láttál néhány meleget az nem jelenti automatikusan, hogy mind meleg az animések között.

2022. febr. 1. 09:05
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!