Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki nem jár szűrésre (nemibete...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem jár szűrésre (nemibetegség) az miért nem megy el soha?

Figyelt kérdés
Tisztába vagy vele mik a tünetek és meddig vannak? Mert a többség olyan okos tud lenni, hogy jaj ő csak egészségessel volt. De vajon tudja is pl hány napig lappan pl a szifilisz? Eseetleg a tüneteit? Azt is hogy mikortól fertőz és hogyan? A hangnemért bocsi csak mindig felhúz hogy egyesek ilyen alapokat nem tudnak, de közbe okoskodnak.

2022. jan. 23. 13:06
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Mert a nemibetegség sokak szerint csak melegek közt terjed. Aztán mégis a sulimba volt hogy egy csaj szépen elterjesztette 1 hét alatt a szifiliszt. Mert ő 3 srácot elégített ki a szalagavatón részegen. Aztán azok dugtak a saját csajukkal és így tovább. Jókat röhögtünk mert kirajzolódott egy jó kis kép. Ja és a szifilisz bizonyos szakaszában csókkal is terjed :)

A storyba nem is ez volt a legjobb, hanem az hogy volt olyan csaj akiről úgy tudták a szülők, hogy nem szexel. Viszont a szifilisz kezeléshez 18 év alattiaknál szülő is szükséges volt. :D Izgalmas lehetett az a családi beszélgetés.

Na és ekkor volt minden osztályban egy külön biológia óra is :D A nemibetegségekről. Először figyelt oda mindenki :D Főleg akik szexeltek :D

2022. jan. 23. 13:16
 2/7 anonim ***** válasza:
87%
Heteró nő vagyok, de én is észrevettem. Sokan tényleg nem tartják szükségesnek. Hetero férfiak nagy része szerint hülyeség. Több olyan meleg férfit ismerek, aki felelősségteljesen gondolkodik és jár szűrésre. Én például a partnereimmel úgy szexelek gumi nélkül, ha van papírjuk, hogy nincs semmi nemi betegségük. Viszont így is 3 havonta elmegyek egy szűrésre. Így biztos. Szerintem a szex egy felelősségteljes dolog kéne legyen mindenkinek.
2022. jan. 23. 13:30
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

Jaj erre szokott jönni a válasz, hogy a melegek közt terjed ez meg az.

Erre mondjuk mindig elmondom, hogy a meleg barátaim több mint fele elmegy fél évente megnézetni magát. Ő mikor volt?

A válasz, hogy soha, de tudja hogy semmi baja. Aztán megkérdezem, hogy mik a HIV tünetei. Persze nem tudja.

Ha elmegy 1000 meleg de csak 10 heteró tesztre akkor persze hogy a melegnél lesz több a beteg...

Amit az 1-es írt nagyon izgalmas és bár valaki lepontozta nem értem miért. Jellemző story. Ahogy az is, hogy sokuknak fogalma sincs a tünetekről sem. Én se vagyok mester de kb ismerem őket de most át is olvasom.

2022. jan. 23. 13:45
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
Én pl azt is bevezetném, hogy kórházakban aki bemegy, azt leszűrjék HIV-re... és közöljék vele és aztán megkezdjék a gyógyszeres kezelésüket...
2022. jan. 23. 15:34
 5/7 anonim ***** válasza:
6%
4-es, te hülye vagy.
2022. jan. 23. 20:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos olyanok is vannak,akik miután elkaptak valamit, direkt tovább fertőznek. Ha már nekik rossz,akkor legyen másnak is az.

Egy kollégámat így fertőzte meg egy srác,pedig gumit is húzott.De volt smár és nyilván hevesebb,ott lehetett a gond.

Két éve jár elég kellemetlen kezelésekre, nemi élet azóta nulla.Persze, a hangulata is elképzelhető.És mindez 34 évesen.

2022. jan. 24. 06:01
 7/7 anonim ***** válasza:
74%
Nem hülyeség, ez orvosi protokoll USA-ban... gyorsteszt van ami egyből megálllapítja, hogy az vagy...
2022. jan. 24. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!