Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg/bi pasi nektek is bejönnek a naggggyon vékony srácok?
Figyelt kérdés
Imádom ha pl nagyon vékony a vádlijuk, meg a lábuk, meg az egész srác. Az ázsiai srácok pl külön izgik mert szőrtelenek is. Ti hogy vagytok vele? Még jobb ha AKTÍV mellé.2022. jan. 23. 13:01
1/9 kovpet válasza:
Be. De csak ha szép az arca és nem szőrös. És nem aktív.
2/9 anonim válasza:
Én csak duci fiút keresek,de szinte esélytelen hogy találjak egyet.
3/9 anonim válasza:
Nem, inkább a zömökebbek.
De persze nem a gurulykák :)
4/9 anonim válasza:
Igen, nekem szinte csak a vékony srácok tetszenek
5/9 anonim válasza:
Nem. Se a túl vékony se a macis.
A sportos izmos a favorit.
7/9 anonim válasza:
Nem, mert en vekony passziv srac vagyok es mindig is az idosebb es izmos pasikra buktam. F/27.
8/9 anonim válasza:
Lehet vékony,de a farka vastag és hosszú legyen!
9/9 anonim válasza:
Írhattok priviket is ha vékony vagy..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!