Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony passzív srácok! Nektek bejön ha a az aktív nagydarab masszív testalkatú?
Figyelt kérdés
Pocakos de kerek feszes pocak és izmokkal. Szóval nem szálkás hanem olyan “masszív “ alkat2021. nov. 13. 09:58
1/10 anonim válasza:
Nekem kifejezetten az ilyen aktívak a gyengéim. :D Magas vagyok, emiatt kevés férfi mellett tudom magam "gyengének" érezni, emiatt pont az olyan testalkatú srácokat szeretem, mint te. Na meg a pocak is szexi ;) 21/F
2/10 anonim válasza:
Igen, ha testi erőfölényét ki tudja használni.
3/10 anonim válasza:
Attól függ, mekkora az a pocak. Ha túl nagy, akkor nem.
8/10 anonim válasza:
Magas, zömök aktívként nem azt látom,hogy annyira kapósak lennénk :)
9/10 anonim válasza:
Igaz nem vékony, de passzív vagyok. Izgató nagyon, főleg, ha a tesi fölényét határozottan tudja használni.
10/10 anonim válasza:
Magas sportos férfias passzív vagyok. Szeretem ha az aktív nagydarab és irányít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!