Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálsz ha a partnered farka ronda?
Figyelt kérdés
Szóval kb 15 sráccal voltam, de 2x is belefutottam ebbe.
Az egyiknek a makkja vörös volt mint aminek baja van. A másik srácé meg hát ronda farok volt na. Halál fehér a bőre, stb. Mindegy. Szóval kellemetlen vagy sem ezeknek megmondtam, hogy bocsi mégse oké. A második óta kérek előre képet mert van pár ronda farok. Ti mit reagáltok ha ronda a srác farka de nem láttátok előre?
2022. jan. 21. 10:01
11/16 anonim válasza:
Előbb küldjétek el egymásnak tali előtt.
12/16 anonim válasza:
Mivel nem csak egy faszt látok a partneremben, ennyi miatt nem pattintom le.
13/16 anonim válasza:
En sem szeretem a zsakbamacskat. Foleg kaland elott. Mindig cserelunk rola kepet. 28f
14/16 anonim válasza:
12-essel értek egyet. Nem csak a farok számít a partnerben.
15/16 anonim válasza:
A kerdes nem helyes. Nem a farok a fontos, hanem a lelek. Ha szereted es szeret a partnered, akkor nem letezik ronda farok. 27F/P
16/16 anonim válasza:
11-es vagyok. Nem tudtam, hogy sz*x partnerre gondolsz vagy kapcsolatra. 15-össel maximálisan egyet értek. Ha valakit tényleg szeretsz, akkor ez nem számít. Ha szerelmes vagy valakibe, azt (őt) úgy szereted, ahogy van. Minden porcikáját.
(Elég nyálas lett, de na.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!