Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez a rossz sperma nyelésétől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a rossz sperma nyelésétől lehet?

Figyelt kérdés

Volt 3 napja egy talim, ahol a partnerem a számba élvezett és érződött rajta, hogy füstös dohányos a spermája, én hülye meg lenyeltem.

Olvastam itt többféle kérdést, ahol előjött, hogy dohányos embernek nem jó a spermája és, hogy valakinek mandulagyulladása lett egy orál után.

Na most nekem 2 napja fáj a torkom és most észrevettem, hogy elkezdtem kiütésezni. Ez ettől lehet?

Légyszi, troll válaszok ne.

2022. jan. 20. 21:43
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
92%
Mandulagyulladást leggyakrabban valamilyen baktériummal való megfertőződés okozhat: [link] . Szerintem nem az ondótól lehetnek a tüneteid, hanem valamilyen kórokozó került a szervezetedbe.
2022. jan. 20. 21:48
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, de ha nem baj így is válaszolok. Hátha tudok segíteni. A sperma ízén sok minden kiérződik nekem is. A dohányzást is megérzem. Viszont a kiütés az nekem fura. Ilyen velem még nem volt. Lehet nem ártana dokihoz elmenned, hogy megnyugodj te is.
2022. jan. 20. 21:48
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Jav.: baktériummal vagy vírussal.
2022. jan. 20. 21:49
 4/20 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Én valamilyen allergiás reakcióra gondoltam a kiütések miatt, de nem rossz ötlet az orvos.
2022. jan. 20. 21:53
 5/20 anonim ***** válasza:
90%
Ez bizony simán lehet omikron, annál is előfordulhat kiütés, de jellemző tünet a torokkaparás, köhögés, láz, stb. nem kell mindegyiknek lennie.
2022. jan. 20. 21:55
 6/20 anonim ***** válasza:
93%
attól hogy lenyeled a spermát elkaphatsz nemibetegséget, baktérium és vírust is egyaránt. HIVtol kezdve csak szólok. szerintem baromi gyorsan menj orvoshoz, lázad volt?
2022. jan. 20. 21:58
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk, omikron, covid-gyanúval ne nagyon mászkáljon sehova, ha mégis, ne tömegközlekedéssel. Vetessen egy tesztet pl.
2022. jan. 20. 22:03
 8/20 A kérdező kommentje:
Nem vagyok orvos, de legjobb tudomásom szerint a nemibetegségeknek nincsenek ilyen korai tünetei.
2022. jan. 20. 22:09
 9/20 anonim ***** válasza:
90%

A felsőlégúti megbetegedés patogénjei viszonylag ritkán tenyésznek túl az ejakulátumban :D Ha a pasitól kaptad el az inkább az előtte lévő csóktól volt, de ezer más helyen összeszedhetted.

A dohányosok spermája nem füstös, hanem simán csak keserűbb.

2022. jan. 20. 23:22
 10/20 A kérdező kommentje:

Akkor lehet máshol kell keresni az okot, rendben.

Igazából vizsgaidőszak van, megfordulok sok ember közt, lehet tőlük kaptam el valamit.

Azon ijedtem meg, hogy nem e ez az erősebb sperma okozott valamilyen gyulladást vagy allergiás reakciót a szervezetemben.

2022. jan. 20. 23:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!