Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Jót teszek a sráccal (olykor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jót teszek a sráccal (olykor kicsit több mint haver), ha a buszon mellette ülve simogatom a combját és a farkát merevedésig, vagy ez kínzás?

Figyelt kérdés
Nem akarok tőle előre engedélyt kérni, mert spontán szeretném kényeztetni a cukikát.

2022. jan. 17. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
92%
minek szivatod?
2022. jan. 17. 16:22
 2/11 anonim ***** válasza:
11%
🤢🤮
2022. jan. 17. 16:34
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Tehát akkor a másik srác is meleg?
2022. jan. 17. 16:52
 4/11 A kérdező kommentje:
Ő bi, én meleg.
2022. jan. 17. 17:48
 5/11 anonim ***** válasza:
88%

Az egész leírásod nem túlzottan értelmezhető. Ha több részletet megosztanál, akkor lehetne többet mondani erről.

Ha gondolod, akkor írj privátban is akár.

2022. jan. 17. 17:49
 6/11 anonim válasza:
100%
Hát ha komoly a kérdés akkor csak azt tudom mondani, hogy a buszon inkább ne. Nektek lesz kellemetlen, ahol ketten vagytok es persze ha beleegyezik a partnered hajrá! :D
2022. jan. 17. 18:17
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ő is akarja, csináld nyugodtan. De nagyon veszélyes. Lebuktok, csúnya vége lehet.
2022. jan. 17. 20:26
 8/11 anonim ***** válasza:
96%
Mi is izgattuk egymást buszon, vonaton...simogatás, kézfogás...de figyelni kell nagyon😁
2022. jan. 17. 22:48
 9/11 anonim ***** válasza:
96%
Velem is csinálhatná vki.
2022. jan. 18. 09:58
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A kérdésed ebben a kontextusban értelmetlen. "jót tenni" nem azt jelenti hogy valakinek felállítod a farkát. Jót akkor teszel, ha látod hogy a nyolcvan éves Mari néni cipekedik, és segítesz rajta amíg egyfelé mentek, elveszed a szatyrát ha addig se ő hurcolja. Jót akkor teszel, ha látod hogy a kismama küszködik a felszállásnál, és segítesz-mit tudom én felemelni a babakocsit a vonatra. De az hogy a partnerednek izgató-e ha felállítod a farkát a buszon, meg kinek az érzékenységét sérted vele, más kérdés. Én nem repesnék hogy utazok az unokaöcsémmel, két ülésre meg a gyerektől valaki fa.szállítással van elfoglalva, pedig felvállaltan meleg vagyok.
2022. jan. 18. 10:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!