Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek homoszexualitasra utal ha szeretnék szubmissziv meleg fiúkat kínozni, büntetni BDSM szeánsz keretén belül?
Nem vagyok pszichopata. 14 éve vagyok BDSM domináns, szabályozott keretek között élem a szexuális életem. Ahhoz pedig, hogy két ember közös beleegyezéssel mit csinál senkinek semmi köze. Az hittem ezt épp itt nem kell majd elmondanom.
Arra vagyok kíváncsi hogy itt melegek hol húznátok meg homoszexualitás határát. Én eddig nem foglakoztam fiúkkal, de most van egy srác aki régóta könyörög már nekem, es belegondoltam, hogy mi lenne ha...
A véleményetekre vagyok kíváncsi.
Én voltam olyan heteróval, akit pl. csak a fenekelés érdekelt. Elfenekelt, és csak ennyi volt. Semmiféle biszexualitás nem volt az illetőben, csak egy fétise, amelyre sokkal inkább tud férfiakat találni, mint nőket.
Továbbá voltam olyan szintén full heteróval is, akinek meg a "kézimunka" volt a fétise, és persze ehhez is inkább csak férfiakat (melegeket) talált.
De nekem ez így unalmas volt, érzelemmentes, hangsúlyosan nem a szex, hanem az érzelmek hiánya miatt. (BDSM-szeánszokon sem igen szokott szex lenni, de nem is hiányzik.) Egyszerűen nem izgalmas, hogy érzem, a másikat a dolog nem érinti érzelmileg.
Viszont heteróként élő biszexeknél nem volt ilyen érzésem. Velük jó szeánszaim voltak. :)
Szóval talán abból tudnád leszűrni, van-e benned némi biszexualitás, hogy kipróbálod, és figyeled az érzéseid: volt-e a dologban valami izgató (esetleg újszerű) érzelem is, vagy csak mechanikusan "szadiztál" valakit.
Szeánsz,fétis,de előkelőek vagytok!
Kérdező. Te meg egy kis szadista búza vagy 14-évesen. Akkor mit keresel a 18 + rovatban?
60 M/F
"14 éve vagyok...", tessék értelmezni amit olvas :)
Kérdező, szerintem a 8-as válasz elég korrekt :) Én is a kipróbálást javasolnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!