Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Most ilyenkor mit csináltok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenkor mit csináltok ha kétségbe vonja a másik, hogy mekkora a farkad?

Figyelt kérdés
16cm a farkam de már nem egyszer volt, hogy elküldtem és jött, hogy kamu ez tuti nem 16 így nem az enyém mert ez legalább 18cm. Ilyennel mit kezdesz?
2022. jan. 20. 11:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Semmit, ha nem hiszi el, akkor így járt. Ha igazán akar valamit, úgyis találkozunk, ha meg ennyi miatt nem akar mert nem hiszi el akkor jobb is hogy nem találkozunk, csak a farokra menő marhák nem érdekelnek. Nekem is mondták már hogy nagyobbnak tűnik, de eddig senki se gyanusitott meg hogy úgy loptam volna a fotót. Szimplán csak ennyit dob egy jól sikerült fotó a dolgon. 😀
2022. jan. 20. 11:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is jártam már így, nekem is 16 van. Elájulnak, hogy milyen, de közben elveszik a kezemben xD egyszerűen a fotó sokat javít az összképen, nehéz átadni az arányokat.
2022. jan. 20. 11:27
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is van, fotón nagyobbnak tűnik. Vagy csak a kezem nagy xd
2022. jan. 20. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezek képgyüjtögetők

Kamu kifogásai hogy miért nem akarnak találkozni.

Már nem küldöm el senkinek a képet a farkamról, egész alakor képet az küldök hogy láthasa testalkatom és kész semmi intimet.

Azt élőbe megmutatom, akinek ez nem tetszik úgy is csak kamus.

2022. jan. 20. 12:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Küldesz róla képet 😏?
2022. jan. 20. 19:27
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vagyok már ezzel én is mint a 4-es.

Ha bejössz a másiknak arc és testalkat alapján, akkor úgyis kíváncsi rá mi van a gatyádban. Ha akar valamit akkor találkozik.

"16cm a farkam de már nem egyszer volt, hogy elküldtem és jött, hogy kamu ez tuti nem 16"

Írd neki azt, hogy gyere és mérd le :D

2022. jan. 20. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!