Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A fiúk vajon szeretik ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fiúk vajon szeretik ha seggbe ujjazzák őket?

Figyelt kérdés

2022. jan. 16. 13:53
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Van aki igen, van aki nem. Valószínűleg minden férfi szeretné, ha el tudna vonatkoztatni a társadalom által belénk nevelt fóbiákba. Márészt, meg minden férfinak van prosztatája, abból ered az orgazmus érzet is, és ánuszon keresztül lehet a leginkább ingerelni. De azt is meg kell tanulni, hogy hogyan kell elengedni magadat, stb. Szóval az nem úgy megy, mint a farok rántás, mert az nem jár semmilyen kellemetlenséggel az elején sem.
2022. jan. 16. 13:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Csak csatlakozni tudok az előttem szólóhoz. Én momentán imádom ha izgatja a partnerem a fenekemet. De ez is csak akkor az igazi ha őt is izgatja.
2022. jan. 16. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Aranyanyám, egy fiú attól a vizuális képtől, formai látványtól kerül orgazmusba, és élvez el, amit maga előtt lát. Az ilyen "csodapontok" nyomkodása az aszexuálisok pótléka, hogy jusson valami örömük nekik is az életben. Mármint azoknak, akiknek halvány sejtelmük sincs, mit tudják annyit forgatni a férfiak a fejüket egy-egy formásabbra sikerült fenék után az utcán.
2022. jan. 16. 17:21
 4/9 anonim ***** válasza:
94%
Melegként írom: el tudok vonatkoztani a társadalomtól... és nem, NAGYON NEM szeretem, a seggbe ujjazást.
2022. jan. 16. 17:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Erre írták, hogy társadalmi fóbia. Vagy gondoltad, hogy a melegek kimaradnak ebből a fóbiából? Talán te is egy társadalomban élsz, nem kell ezt ennyire félre értelmezni :D Másrészt azt meg kell tanulni élvezni. Én sem szeretem ezt melegként, de én nem is tudok közben teljesen ellazulni. Csodapontok nyomkodása? Remélem, hogy férfiként azért tisztában vagy az alapvető anatómiáddal. :D Az orgazmus érzés nem a farkadban történik és nem is a farkadból ered. Hanem a prosztatádból. Ez azt jelenti, hogy farok nélkül is ugyanúgy éreznéd az orgazmusérzetet. Itt ez volt a lényeg. Farok húzogatással is csak a prosztatádat ingerled, az a célja. Sőt, amikor benyomod az álló farkadat a hasad felé, akkor ézel egy jó érzést. Azért, mert akkor éppen nyomod a prosztatát. Én úgy gondolom, hogy senki sem az ujjazást szereti, hanem a vele járó örömöket. Mint ahogyan valójában te sem élvezed magát a farok rántást, mivel az semmilyen különleges érzettel nem jár. Csak az orgazmus része. Nyilván a fantázia és az a dolgok amik izgatnak másokon, azok izgalomba hoznak, így mindent jobban élvezel, de azért értelmezd másképp azt a hozzászólást.
2022. jan. 16. 17:46
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja és amúgy még hetero férfiaknak is van egy csomó része, aki kíváncsi erre. Ha nekem nem hiszel, akkor kérdezz meg szexuálpszichológusokat. :D Csak ugye a hetero kapcsolatokban ez igen tabu, mert, ha a pasas megkérné a feleségét, hogy "Figyelj már, kicsit masszírozd már meg a prosztatámat.", akkor asszem legtöbben elgondolkodnának azon, hogy akkor a párjuk valójában meleg-e. Miközben szó sincs erről, csak túlkomplikálnak dolgokat. Miért is? Mert a társadalom ezt nevelte beléjük. Megint csak kihangsúlyozom, hogy nyugodtan kérdezz meg szakembereket erről. Azért ennyire ne gondold már azt, hogy te valami különleges, egyediség vagy és csak mindent a saját akaratod szerint cselekszel. Mert ez nem így van ám.
2022. jan. 16. 17:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én személy szerint meg tudok őrülni a fenék ujjazásért!! Mondjuk olyan régen volt benne részem, hogy már csak a gondolatától is merev lettem.. 😅

Bi

2022. jan. 16. 18:11
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Ehhez olyan nagy mértékű ellazulás szükséges (testi és lelki értelemben is), ami csak egy bizalmon és teljes elfogadáson alapuló kapcsolatban fordul elő.
2022. jan. 16. 22:28
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, imádom. Nagyon jó érzés.
2022. jan. 17. 08:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!