Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket izgat, ha a lány magához nyúl? Szeretitek nézni ahogy ujjazza magát?
Figyelt kérdés
Régóta izgat a dolog, hogy valaki előtt csináljam, de félek hogy mivan ha nem tetszik neki.2021. febr. 5. 11:19
2/28 anonim válasza:
Nekem tetszik, de még úgy nem volt benne részem. Mármint nővel voltam már, volt egy elég hosszú párkapcsolatom de nem akarta előttem csinálni
3/28 anonim válasza:
izgató akár videón, akár élőben
bár élőben sejtheted nem sokáig tartana a dolog
6/28 anonim válasza:
Persze hogy izgat, tetszene!
Szívesen végignézném ahogy kényezteti magát egy NŐ!
7/28 anonim válasza:
Nagyon bejön ha egy lány előttem izgatja magát, akkor is ha csak úgy magában, és akkor is ha mondjuk előjáték vagy nyalás közben. Iszonyatosan be tud indítani.
8/28 anonim válasza:
Ezért megkérdezed tőlünk h nekünk tetszene-e. Értem.
9/28 anonim válasza:
Nekem nagyon izgató, nekem meg az a gondom, hogy nem tudom rávenni a partnerem, hogy előttem csináljon egy igazi masztit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!