Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Aki nagyon jól néz, aztán az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nagyon jól néz, aztán az instája szerint állandóan hotelekben meg külföldi utakon fordul meg, nyilvánvaló hogy a testéből él gondolom?

Figyelt kérdés
Sima fotózásból meg modellkedésből meg lehet élni vagy szexelni is kell?
2022. jan. 15. 11:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Meglehet, viszont ők akarnak is szexelni.
2022. jan. 15. 12:08
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg lehet élni szex nélkül is, a legfelkapottabbaknak nyilván nagyon jól meg lehet élni. (Persze itt is nagy a veszély, hogy akit nagyon sztárolnak, az el is hiszi magáról, hogy különleges, és deformálódhat a személyisége.) Ettől persze igényelheti a szexet (akár ffivel, akár nővel), az élvezetek kedvéért és nem más előnyökért. [Ez persze csak az én véleményem, nem konkrét tényeken alapul!]
2022. jan. 15. 12:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak gazdag szülők gyereke. Sok ilyen van. Nem ritka. Van pár tini srác akivel dugtam és jöttek a márkás cuccokba, stb. Aztán érettségire jó kocsi meg kis garzon volt az ajándék... Irigylem kicsit őket de amúgy nem élvezik az életet mert semminek nincs értéke hisz könnyen kapják meg. Pont ez lehet szerintem az oka annak hogy pl több olyan jómódú sráccal szexeltem már aki arra vágyott, hogy alázzam őket. Érdekes dolog...
2022. jan. 15. 12:18
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én is #3-at adom. Az ilyeneknél mindig ki szokott derülni, hogy jah azért azért ott van apu a háttérben és finanszírozza ezt az életmódot. Ami az illető fel sem fog, mert arra gondol, hogy igaz, hogy kapott egy lakást, meg néha kap itt egy milliót meg ott, de igazából ő önellátó már 18 tól, mert saját lakásban él és van saját bevétele. Csak azzal nem számol hogy a kiadási oldalának egy töredékét sem tudná fizetni hónapról hónapra, ha nem lenne ott a sok extra egészen mellékesen.

Tipikus ilyenek: divattervező és van egy üzlete pl. vagy művész. persze van némi bevételük, de töredék. ez világot körbeutazó modell is az esetek nagy részében szerintem ilyesmi. de persze az is lehetőség, hogy szex. de ez a szex is olyan, hogy olyanokkal tudjon szexelni, akinek a pénz már mindegy azokba a körökbe is azért be kell valahogy kerülni, mert egy random prostinak folyamatosan kefélni kellene napi x emberrel ahhoz, hogy egy ilyen életmódot finanszírozzon.

2022. jan. 15. 12:47
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem mondjuk informatikai/műszaki diplomával próbáltok aránylag magas jövedelművé válni? :)
2022. jan. 15. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!