Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nem túl tapasztalt, nagyon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem túl tapasztalt, nagyon szűk (ellenben állandóan kanos:D) passzív srácnak milyen méretű, és formájú dildót ajánlanátok (lehetőleg linkekkel:) )?

Figyelt kérdés
2021. márc. 19. 12:20
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Inkább igazít :)
2021. márc. 19. 12:23
 2/9 anonim ***** válasza:
86%
Kellesz! <3
2021. márc. 19. 12:53
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ezt imádni fogod:

[link]

2021. márc. 19. 13:02
 4/9 A kérdező kommentje:
Húha, ez lehet kicsit nagy lesz nekem:)
2021. márc. 19. 13:11
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak 3,3 cm vastag. Kezdésnek talán ez jó lesz.

Jó élvezkedést! ;)

[link]

2021. márc. 19. 13:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem lesz nagy :) Pont jó a mérete, ha élvezed a mély behatolásokat és azt, ha tudsz is rajta mozogni, illetve kellemesen kitölt majd. Úgy fogsz csorogni, hogy csak na ^^
2021. márc. 19. 17:18
 7/9 Endura ***** válasza:
100%
Szerintem nincs olyan,hogy valaki túl szűk.A végbélnyílás nagyon tágulékony,dupla gyűrűs.A külső akaratunktól függően nyitható,a belső viszont független az akaratunktól,de mégis tudjuk szabályozni vmilyen szinten.Ha felkészültél arra,ami rád vár,nem izgulsz,mert tudod,belül tiszta vagy,nem érhet baleset,vágysz rá,hogy beléd hatoljanak,akkor megfelelő előjátékkal mérettől függetlenül (szinte) bármilyen farkat be tudsz fogadni.Nagyon fontos a megfelelő előjáték,a sikosítás a félelem minimálisra csökkentése és a vágy arra,ami következik ezután.Ha valamelyik hiányzik,akkor bizony nem lesz kellemes,bármekkora is az a méret.
2021. márc. 21. 10:24
 8/9 Endura ***** válasza:
100%
7-es vagyok.Bocs,én is inkább az igazit ajánlom.Viszont van egy,ami nekem is van és amikor szükségem volt rá nagyon szerettem.Nem ez a fajta de ehhez hasonló.Kívül belül egyszerre izgat. [link]
2021. márc. 21. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem ez jött be:

[link]

2021. ápr. 15. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!