Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ukrajnai magyar meleg srácok, mennyire elfogadott felétek a melegség?
Figyelt kérdés
Milyen appot érdemes használni?2022. jan. 14. 23:10
1/1 anonim válasza:
Nem érdekel ki mit fogad el, mivel nem reklámozom. Senkinek semi köze hozzá, pletykák meg nem érdekelnek. Nem érzem magam korlátolva semmilyen téren. Amúgy a netes ismerkedés vagy halott, vagy pedig csak alkalmi ri.ancok vannak rajta, az meg engem nem érdekel. Maradnak az "élet úgy hozza" alkalmak, ha ismerkedsz, haverkodsz srácokkal, mint minden ember, akkor a nagy számok törvénye alapján előbb utóbb lesz köztük 1-2 meleg, akivel lehet több normális téren és ismerkedhettek majd ilyen téren is, szemben minden más netes "lehetőséggel". Amúgy ugyanazok vannak, mint a világ bármely más részén, itt sem találták még fel a spanyol viaszt (grindr, romeo, tinder badoo stb (lejjebb nem megyek XD)). De mint mondtam nagyon nem vagyok jó véleménnyel egyikről sem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!