Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
45 felett van esélye az embernek melegként?
A 7-esnek kivételesen nagyon nagy szerencséje van.De valami hatalmas szerencséje.
Már az, hogy tíz éve van egyutt valakivel...ez is egy csoda,egyáltalán az emberi kapcsolatokban.
Annak ellenére,hogy sokan szeretnénk párt,társat - nem szexre -, de többen vagyunk,akik csak álmodozhatunk.Ha pedig volt társunk, az sem tartott max 2-3 évig.
Bizony,jó lenne. Mert nem minden 40 feletti lerobbant és nem mindegyik a fiatalokat hajkurássza.
Négy éve lettem elhagyva, két év után jöttem helyre lelkileg,de azóta sem sikerult kapcsolatot alakítani. Hát ez van, elengedtem, és megszoktam az egyedullétet. Az utcákon járva látom, nem vagyok ebben egyedul.Rengeteg a magányos, szomorú ember - nemcsak a melegek között.
Ezért is jó volt olvasni a 7-es hozzászóló sorait, akinek innen is nagyon sok boldogságot kívánok életében , a párja oldalán.
53F, Bpest
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!