Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt részetek melegként viszonzott "tinédzser kori szerelemben"?
Én csak becsapást éltem át. Volt egy nagyon magas nagyon helyes nagyon szép fiú a házban. Sokat volt egyedül mert elváltak a szülei és anyuka sokat dolgozott. Sokszor áthívott gépezni. Egyszer bevallottam neki, hogy mi a helyzet. Azt mondta nem gáz. Majd pár nap múlva azt mondta ha akarom kipróbálja velem de csak ha mindent megteszek amit kér és akkor teljesül amit én kérek.
Én azt akartam, hogy öleljen meg, simogasson, szeretgessen és csókolózzon velem. Én 14 voltam. Ő 19.
Azt mondta oké ha szexelhet velem és mindent megtehet amihez kedve van.
Konkrétan megdugta a számat de lenyomta mélyre és lent tartotta hiába fuldokoltam. Néha megállt és kérdezte bírom-e. Mondtam, hogy annyira nem. Mondta, hogy ha akarom amit ígértem akkor végig csinálom. Kb 15 perc után tele élvezte a számat. Ezután sírva fakadtam mert az egész felkavart. Főleg a szájbaélvezés amiben elkezdtem fuldoklani. Rengeteg spermája volt. Megölelt és megvigasztalt. Haza mentem. Másnap beszéltünk újra róla. Azt mondta mivel megszakadt a dolog nem adja meg amit kértem de ha megismételjük akkor igen. Megismételtük. Akkor is rossz volt és akkor az arcomra élvezett mert mondtam hogy a múltkori fuldoklás után kizárt más.
Nos maga az élvezés kb 30mp volt nála. Ha 8x nem spriccelt akkor egyszer se. Nagyon megalázónak éreztem.
A simi, ölelés végül megvolt és a bújás is de csak 5 perc és semmi szeretet nem volt benne. A csókra azt kérte legyen másnap. Mikor szóba hoztam azt mondta azt csak akkor ha megdughat és közbe. Nem mentem bele mert éreztem hogy becsapna. Amúgy az a durva hogy annyira szerelmes voltam belé hogy ezeket mind megbocsájtottam és csak örültem ha vele lehettem. Később még párszor volt hogy kivertük együtt. Pontosabban én vertem neki ő meg az én élvezésemhez mindig mondta hogy nincs kedve de simogat. Hát simogatott közbe de nem volt benne semmi jó. Egy alkalom volt, hogy ő verte ki előbb nekem és be is kapta picit de tényleg csak picit. Gondolom ekkor valami bi vágya volt és próbálta de lehet nem jött be neki vagy nem tudom.
16 évesen aztán jött az első partnerem és onnan többé nem mentem a sráchoz mert rájöttem csak kihasznál. Illetve arra is hogy aktív vagyok.
hát ez tök szomorú hogy vannak ilyenek. :/
én is ilyen gyengéd dolgokra vágytam volna, de biztos heterók voltak, mert egyikük se vette a lapot, mikor burkoltan próbáltam közeledni.
Nekem a szerelmem sajna heteró volt. Azonban a legjobb barátnőm járt vele. Mindent elmesélt. Kiderült a srácnak fitymaszűkülete van, nagyon hamar elélvez és kb 12cm a farka. A barátnőm 2x szexelt vele de az elsőn csak a srác elégítette ki őt nyelvvel. A másikon került elő a szűkületes mini. Hagyta, hogy megdugja de másnap inkább szakított vele mert undorítónak találta a szűkületet.
Ezek után hogy elmesélte az egész srác lett gáz. Pedig tényleg helyes volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!