Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért fáj neki a behatolás?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért fáj neki a behatolás?

Figyelt kérdés
A barátommal ha szexelünk mindig élvez mindent de a behatolásnál amikor a makkom hegye bent van, elkezd visítani hogy fáj próbálok neki segítteni hogy erősebben nyomon hátha bemegy de nem akar becsuszni ezért muszály a makkommal dugni hogy bele tudjak élvezni.

2022. jan. 14. 06:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Van előjáték mindig leszop előtte hogy nyálas legyen.

18 cm a farkam mereven

2022. jan. 15. 08:22
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

De az előjáték nemcsak ennyi, hogy ő leszop.

Ahogy előttem is mondták nála is kell dolgozni. Kicsit ujjazni, esetleg ja neked is bejön nyalni, hogy a feneke kicsit hozzászokjon. És igen, lehet hogy már akkor stresszel, hogy fájni fog neki, ezért kellene tudatnod vele, hogy, most máshogy lesz.

Nyál helyett meg használjatok rendes sikosítót.

2022. jan. 15. 10:02
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát te se vagy a leg élesebb kés. Tipikusan az vagy aki le se tolja hogy a másik mit érez csak neked jó legyen. Ki kellene neked is probálnod ugy ahogy vele csinálod. Megtanulnád hogy a szex 2 emberröl szól és nem csak magaddal kell foglalkozni.

A nyál nem elegandö a normál sikosításhoz.

És az nem elöjáték hogy leszopnak. Komolyan ennyit se tudsz?

Vegyél egy nyamvadt tubus sikosítót és dolgozz a párodon kézzel egy kicsit.

Kényeztesd q szerencsétlent elvégre basszus ő az aki olyat vállal be beked ami még ha minden klappol akkor is lehet kellemetlen, sőt neki eddig az is volt.

Fogd a sikositot nyomj a kezedbe és kend be a nyílást aztán sikositozd be qz ujjad és ovatosan dugd be neki. Ujjazd egy ideig 1, majd 2 ujjal. Érezni fogod ahogy szépen lassan ellazul és tágabb lesz. Ha ugy látod hogy elég laza, sikosítozd be a farkad jó alaposan és nagyon lassan probáld neki betenni. Szépen lassan ugy hogy közben fogyelsz rá hogy mit mond jo e vagy tul gyors. Ha benn van az egész várj egy kicsit hogy megszokja. Aztán lassan el kezdheted ki-be mozgatni.

Nem olyan nagy örsöngösség ez, a lényeg hogy lassan és türelmesen csináld.

Ha ügyes vagy akkor mind a kettötöknek jó lesz.

És hidd el ezt nekem és fogadd meg ezeket a tanácsokat. Én voltam már mind q kettö szerepben, van fogalmam róla hogy mit és hogy kell csinálni!

2022. jan. 15. 10:38
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Az az előjáték h téged leszop? pfff

Az neked jó nem neki lol

2022. jan. 15. 11:43
 15/16 anonim ***** válasza:
76%

Ne bántsátok. Úgy látom ő is nagyon kezdő.

Az, hogy itt kérdezett, azt jelenti, valószínűleg meg akarja oldani a problémát, hogy mind kettőjüknek jó legyen.

2022. jan. 15. 13:20
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
15-ös, remélem igazad van. Én probálok segíteni, de közben sosem lehet tudni, hogy most kezdöről vagy csak megint egy önző valakiröl van szó. Reméljük tényleg csak az előbbiről van szó! 13-as voltam.
2022. jan. 15. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!