Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Milyen sikosító a jobb? A víz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen sikosító a jobb? A víz vagy szilikon alapú?

Figyelt kérdés
Van konkrét sikosító, amit tudok ajánlani? 22 éves passzív szolga vagyok, hosszabb tágításhoz keresek sikosítót, meg hosszabb több emberes szexhez mi lenne jó?

2021. júl. 29. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
A szilikon alapú rongálja a latexet (ami az óvszer alapanyaga is, ezért az kilyukadhat), ezért inkább a víz alapú ajánlott mindenféle szexhez. (45F, hetero)
2021. júl. 29. 10:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Én a vízbázisút jobban szeretem. Könnyebb lemosni, nem rongál semmit, nem hagy foltot. Annyi a "hibája", hogy pótolni kell olykor mert azthiszem kimegy belőle a víz vagy valami ilyesmi.
2021. júl. 29. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
54%
Babaolaj, az nem szarad ki a maratoni masztik alatt sem...
2021. júl. 29. 11:13
 4/7 anonim ***** válasza:
86%
A szilikon alapú nem rongálja az óvszert, mivel az is szilikonnal van síkosítva. Az olajos dolgok rongálják az óvszert.
2021. júl. 29. 13:03
 5/7 anonim ***** válasza:
16%
annó mi gépzsírral csináltuk a katonaság alatt ! Vagy anélkül !! A mai fiatalok nagyon kényesek, már szárazon besevállalják annyira elkényelmesedtek a liberális pesten...
2021. júl. 29. 15:06
 6/7 -remete- ***** válasza:
100%
Vizest használom én is.
2021. júl. 29. 18:39
 7/7 anonim ***** válasza:
82%
A vizesre esküszöm.Főleg mert van ízesített ehető is.
2021. júl. 31. 02:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!