Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szoptál le először több srácot, úgy hogy a végén le is nyelted a spermájukat? Rendszeresen szoktál ilyet azóta is?
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 15:36
11/22 anonim válasza:
Ha volna két srác, akikben megbízom, akkor bukkake-ben benne volnék, arcomra lehetne élvezniük. De én nem nyelek ondót. A számba is szeretem, de úgy, hogy a nyelvemre megy, esetleg a számba, mert szeretem ezt az érzést is, és ízlelgetni is, de aztán szeretem kifolyatni a számon, miutén leszoptam valakit.
Szóval csak kettesben csináltam eddig, azaz egy partnert szoptam összesen egyszerre.
12/22 anonim válasza:
Még soha, mindig csak kettesben csináltuk.
13/22 anonim válasza:
Még sose de szeretném kipróbálni.
14/22 anonim válasza:
középiskolában, de annyira nem jött be, és azóta is csak aktív vagyok
15/22 anonim válasza:
20 éves koromban volt először, hogy egyszerre a páromat és egyik ismerősünket orálisan kényeztettem.
16/22 Gaben32 válasza:
Szívesen szopnek egyszerre tobb fiatalos aktivat
17/22 anonim válasza:
Unoka batyaimat meg a haverjait 6 -7 voltak és nyelven már pár év múlva de az előtt nem
18/22 Gaben32 válasza:
17 evesen. Most 31 vagyok. Mostmar imadok szopni es le is nyelem gondolkozas nélkül
19/22 anonim válasza:
18 évesen.
Ennek már lassan 10 éve.
Igen volt jó pár ilyen kalandom
20/22 anonim válasza:
Van itt valaki akit le is lehet szopni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!