Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van hatásos késleltető férfiak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van hatásos késleltető férfiaknál?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek, és szoktunk hármasozni néha. De soha nem bírom sokáig. Hamar elélvezek és nem tudom szabályozni ezt sajnos.

A páromnál nincs ilyen gond mert már 10 éve össze csiszolódtunk.

A lényeg hogy engem ezt nagyon frusztál.

Egyszer rendeltem pjur késleltető krémet de nem használt semmit.

Az a baj velem hogy nagyon ráizgulok ha jön egy harmadik. Nagyon akarom, és nem tudom szabályozni hogy mikor élvezzek el.

2022. jan. 9. 16:39
 1/6 anonim ***** válasza:
83%
Phenibut.
2022. jan. 9. 17:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Az a baj ezekkel hogy anti depressáns gyógyszereket írnak fel erre a problémára azt olvastam. Amire még inni sem lehet.
2022. jan. 9. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Kis alkohol esetleg? Az elég erősen libidócsökkentő hatású.
2022. jan. 10. 00:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
#1 vagyok. Aki lepontozott es nem hisz nekem az magara vessen. Ennel jobb valaszt nem fogsz talalni, hidd el nem letezik az a pszichoaktiv vegyulet amirol ne hallottam volna. Phenibutra van neked szukseged, idealis a helyzetedben.
2022. jan. 10. 00:52
 5/6 A kérdező kommentje:
Szia. Én senkit nem pontoztam le.
2022. jan. 10. 10:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Többszörösen élvezni nem? :)
2024. márc. 27. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!