Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek ti szoktatok cornflake...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek ti szoktatok cornflakes-t enni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem, mert a cornflakes feltalálója William Kerrog eredetileg heteroszexuális elvonóra találta fel a cornflakes-t.

#meleg #corn flakes #William Kerrog
2022. jan. 8. 18:17
1 2
 1/11 steven95 ***** válasza:
96%
És a homofóbok hasznalnak számítógépet? Mert a matematikáját Alan Turing dolgozta ki.
2022. jan. 8. 19:15
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
A számítógépek még mindig jobbára Neumann-elven működnek
2022. jan. 8. 19:19
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
mert ha igen, akkor te matol nem fogsz?
2022. jan. 8. 19:30
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én nem, mert nem szeretem.

De amúgy ez mit jelent? => "eredetileg heteroszexuális elvonóra találta fel"

2022. jan. 8. 19:31
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Eredetileg szexuális elvonásra volt, de a testvére rakott bele cukrot, így lett világhírű. De meleg gyógyításra tudtommal nem használták
2022. jan. 8. 22:16
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Áh, így már értem, köszi 5-ös! Mondjuk cukor nélkül olyan, mint a száraz fűrészpor. Beáztatva meg mint az ázott fűrészpor. Ha ezt kéne enni, pláne cukor nélkül, nem csak a szexualitástól menne el a kedvem, de még az élettől is. :)
2022. jan. 8. 22:45
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Azért nem használt cukrot eredetileg, mivel a cukor is szexuális stimulálónak találta, vagy hogy írjam le, na, ha nincs benne, akkor kevésbbé leszel kanos xd
2022. jan. 8. 22:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Aztarohadt!!! Akkor a cukor miatt van minden!!! :) És ezt innen kell megtudnom a gyk-ról! BUMMM! Villámcsapás! Megvilágosodás! :) Én nagyon édesszájú vagyok (és állandóan kanos). A párom meg a sós rágcsákon lóg filmezés közben, édeset alig-alig csipeget, és a libidója is sokkal alacsonyabb az enyémnél. Hát ha ezt korábban tudtam volna... Na, holnaptól a hétvégi húsleves - rántotthús kombó is édes lesz! Dönteni fogom az összes kajába a cukrot! Le se fogunk mászni egymásról egy hétig. :) Köszi az afrodiziákum (vágykeltő) tippet! :)
2022. jan. 8. 23:20
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én anno egy műsorból tudtam meg anno, asszem valamelyik tudományosnál :D Az hogy tényleg nem kívánták a szexet, azt nem tudom mondani, nem vagyok orvos xd
2022. jan. 8. 23:35
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekkorom ota eszem de még mindig nem lettem hetero
2022. márc. 16. 18:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!