Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másik fiúban csak a szex érdekel, vagy a lelki része is?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 10:07
1/12 anonim válasza:
Elsősorban lélek, a szex csak plusz örömforrás.
2/12 anonim válasza:
Alkalmi során is szeretek beszélgetni
3/12 anonim válasza:
Lelki része, szex nálam másodlagos. Olyannal amúgy sem csinálnám, akitől nem akarok többet.
4/12 anonim válasza:
Együtt az egész....Előszőr az egyénisége aztán kiegészül minden mással .
5/12 anonim válasza:
Ahogy az első és harmadik válaszoló írta: a lelki része a fontosabb, a többi meg majd jön magától, ha mindketten akarjuk.
6/12 anonim válasza:
Engem mindig is érdekelt mindkettő. Azt is volt anno még nehezebb a párkeresésem.
7/12 anonim válasza:
Ez mind szép,hogy ennyien a lélekre hivatkoznak.De akkor miért van sok normális, jó lelkű meleg magányosan ? Hm?
A perverzek, kihasználók, bájgúnárok meg tobzódnak....
8/12 anonim válasza:
Mindenki magából indul ki kedves utolsó. Miért lennének magányosak? Én sem vagyok magányos, majd találok én is normálisat. Ha pedig nem, hát nem. Ettől még nem dől össze a világ. :D Egyedül is boldognak kell lenni, különben mással sem leszel az. Aki azt várja, hogy a magányát majd egy társ eltűnteti, az egy nagyon rossz úton jár. Az csak egy függés a másiktól akkor, nem pedig rendes párkapcsolat. Előbb mindenkinek magát kéne helyre tenni fejben és utána majd fog találni normális társat maga mellé. Hasonló a hasonlót vonzza, ezt tessék végre fejbe vésni.
9/12 anonim válasza:
Biszex ffi vagyok, nem párt keresek, viszont nekem érzelmi összhang nélkül nem megy a szex pasival.
10/12 anonim válasza:
A lelki része. A szex csak a testi része. Nekem ehhez az kell, hogy minden másban is megvan az összehang. Ahh de jó lenne ilyet találni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!