Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Van más meleg is, akit a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más meleg is, akit a fenék jobban érdekel a faroknál?

Figyelt kérdés
Ha a másik kéri kiverem neki, vagy viszonzom az orált, de nem élvezem annyira, elvagyok nélküle. Ezzel szembe egy szép férfias, formás segg láttán azonnal kanos leszek. Nem értem, ha meleg vagyok, akkor nem pont a faroknak kéne bejönnie?

2021. ápr. 17. 21:25
 1/10 anonim ***** válasza:
99%
Gondolom aktív vagy. Nincs ezzel gond. Engem pl a fenék kevésbé izgat. Tud izgatni az is, csak nem minden esetben.
2021. ápr. 17. 22:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Én uni passzív vagyok, de egy fenék, illetve combok mindennél gyönyörűbbek. Strandon pont ezért mindig áll a farkam 😁

35f

2021. ápr. 17. 23:48
 3/10 A kérdező kommentje:
Ugyan így gondolom. Most farok az nem nagy szám, vele születünk. De egy izmos formás fenék az a legszebb rész egy srácon.
2021. ápr. 17. 23:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Uni vagyok, nekem a fenék pont olyan izgató mint a farok, egyik nélkül sem lennék meg :D

De sok olyan meleg haverom van, akiknek a fenék jobban bejön.

2021. ápr. 18. 00:04
 5/10 anonim ***** válasza:
94%
Aktív vagyok és sohasem érdekelt a farok senkin. De a fenék az igen, mindig szerettem foglalkozni vele, nekem legalább akkora élvezet, mint a passzívnak.
2021. ápr. 18. 05:32
 6/10 anonim ***** válasza:
90%
Persze. Nemhogy jobban, hanem a farkaktól kifejezetten undorodok, vagy mondjuk úgy elviselem, de nem bánnám, ha nem lenne az ott rajtuk. Viszont a formásabb fiú fenekekért + csípő, comb, vádli, has, felsőtest megőrülök. Ez pont fordítottja annak, amikor valaki csak egy nemiszervre izgul, és az se zavarná, ha egy korhadt kerítésre lenne kiszögelve, csak az legyen... Igen, nekem is furcsa, hogy mért is vagyunk mi egy szexuális kategóriába bevágva a többi meleggel, mert sok közös nincs az érdeklődésünkben. Konkrétan semmi. Vannak nemiszerv fétisesek, és vannak testfétisesek. Azt viszont nem szeretem, amikor az előbbi csoport ki akarja sajátítani a melegség tárgykörét vagy másképp szólva: kötelező alappá akarja a saját nemiszerv fétisét tenni a meleg kategória megugrásához. Hányszor megkapták már a magam fajták azt a kijelentést: hogyha neked nem jönnek be a farkak, akkor te nem vagy meleg.
2021. ápr. 18. 11:26
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
nekem is egy szép formás fenék izgatóbb mint a farok.
2021. máj. 19. 07:32
 8/10 anonim válasza:
100%
Igen
2021. máj. 19. 16:50
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen engem is a fiúk segge jobban érdekel főleg ha szép formás
2023. máj. 26. 16:11
 10/10 anonim ***** válasza:
Alapvetően a popóba tesszük, így nem árt ha formás :P
2024. febr. 15. 21:07

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!