Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Passzív, uni srácok milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Passzív, uni srácok milyen benyomást kelt bennetek, ha az aktív fél kezdi a szopást? Az jelent valamit?

Figyelt kérdés

2022. jan. 2. 19:39
 1/3 anonim válasza:
100%
Lehet én érzem, vagy látom rosszul, de nem támogatom az igazi aktív nem veszi a szájába nézőpontot.(Nem gondolom, hogy így látod, ezt csak írom) Szóval szerintem egyáltalán nem gáz, ugyanolyan joga van előbb, vagy bármikor bekapnia, mint egy "passzívnak". Tehát all in all, sztem nem jelent semmit, max azt, hogy kíván.
2022. jan. 2. 20:47
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én már azt sem értem, hogy minek itt skatulyázni? Meg kell szépen beszélni egymással, hogy mit szeret a másik és ennyi. Azért van a szád, hogy használd(kommunikációra).

Számomra semmilyen benyomást nem keltene. Mivel jól esik, ezért tetszenem, de ugyanúgy viszonoznám. Tessék beszélgetni egymással.

2022. jan. 2. 20:55
 3/3 anonim ***** válasza:
89%

Én aktív vagyok dugásban.De szopni szeretek.És igen úgy kezdem általában,hogy jól felhúzom a partnerem.Ezért nem kell full passzív.

A két véglet kiábrándító.

2022. jan. 4. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!