Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel és hogyan volt életed legjobb orgazmusa(i)?
Volt párommal volt, én 15 voltam, ő 20. Nem tudom mi az aktív, vagy a passzív szerep, de kib@szottul jókat szexeltünk 🤣.
Mi az, hogy hogyan csináltuk? Kifli, avagy lábak a nyakban és 30-40 perc kemény szex alatt volt 4-5 Hüvelyi orgazmusom. Ha lovagoltam akkor általában csak 2-3 volt. Ugyanis sokkal jobban szeretem ha ő irányított.
Mikor nyalt akkor is elélveztem 1-2 alkalommal. Nagyon szeretett nyalni, ha elmentem, ugyanúgy folytatta tovább. Megkérdezte, hogy folytathata-e, és én mindig igent válaszoltam.
Vele volt először és utoljára is G ponti orgazmusom.
A farka is csodaszép volt és méretes.
Természetesen a kapcsolatunk jól működött.
Gondolom a "2022. febr. 19. 14:19 válaszoló" kapcsolata csak addig működött jól, míg el nem tévedt a homo kategóriában... :D
Nekem a legjobb orgazmusom, vagy a legtávolabb lövő az egy sima kézi levezetés volt, de szó szerint, mert előtte a pasi aki csinálta vagy egy órát, nem tudott célba érni, pedig nagyon akart, talán tulságosan is... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!