Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért élvezik sokan ha megalázzák őket?
Erről nem könnyű beszélni.
Nekem teljesen random módon jött elő egyszer-egyszer az érzés, hogy a megalázottság állapota lehet szexuálisan izgató. Később egyre inkább tudatosan tériért? Szerintem az lehet ebben, hogy hirtelen oda akarom adni magam valakinek, méghozzá teljesen. De vannak még benne más, mélyebb érzelmek is.tem vissza az érzéshez. M
Bocs, kicsit összecsúsztak a szavak. (5-ös vagyok.)
Szóval egyre inkább tudatosult, hogy a megalázottság és a szexuális izgalom összefügg, és egyre többet képzelődtem róla.
Szia! Engem nagyon izgatna ha valaki alázva szopatna meg engem.
21/f
A 6-os válaszolóval értek én egyet. A megalázottság érzése és a szexuális izgalom összefügg. Nekem bejön amikor fojtogat, leköp, elfenekel stb... Az elején csak azt tudtam, hogy érdekel és ki akarom próbálni, aztán nagyon felizgult lettem tőle.
Ez nálam nem azt jelenti, hogy enélkül nincs szex, van amikor inkább egy romantikus együttlétre vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!