Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Megéri felégetni a múltam és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megéri felégetni a múltam és belevágni egy teljesen új életmódba?

Figyelt kérdés

Egy nagyon nehéz helyzetben vagyok jelenleg, és mások tanácsára lennék kíváncsi. Tini korom óta küzdök a homoszexuális gondolataimmal, és a fiatal éveimben tudatosan felépítettem egy hetero életet a boldogság reményében. Mostanra azonban annyira erősek lettek ezek a vágyak, hogy többször is elgondolkozok azon, hogy amit eddig építettem, azt mind eldobjam és meleg férfiként éljek tovább. Az ismeretlentől azonban természetesen félek, bár vannak apró tapasztalataim férfiakkal, mégis félek a gondolattól, hogy sosem egy szép lány mellett leszek boldog, akiket amúgy szépnek látok, és csodálom őket. Pusztán a szexuális vágy nem ég feléjük. Szerintetek érdemes felhagyni mindennel, és belevágni egy ismeretlen életbe?

25F

2022. jan. 1. 20:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes úgy felépíteni az életedet, hogy biztos boldog legyél abban. Ha úgy érzed, hogy ezt a boldogságot sokkal inkább férfiak mellett találnád meg, akkor vágj bele és ne kényszerítsd magadra a heteroszexuális életet, mert sosem leszel benne boldog.
2022. jan. 1. 20:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mi a fontosabb az hogy boldog legyél vagy az hogy boldognak tűnj egy "tökéletes" életben amiben valójában boldogtalan vagy?

Nem kell "eldobnod mindent" attól hogy elismered hogy meleg vagy és felhagysz a színleléssel még nem fog az egész világod megváltozni, persze sok változás fog érni, de nem kell mindent egyszerre borítanod.

Fedezd fel magad mindenek előtt, ha olyanok a barátaid akkor mond el nekik, vagy legalább egynek akiben igazán bízol szép lassan bontsad le a falakat amiket építettél magad köré.

2022. jan. 1. 21:05
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Életed csak egy van. Úgy éld ahogy boldog lehetsz. Nem másnak élsz hanem magadnak.
2022. jan. 1. 21:15
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Szerintem is fontos, hogy elfogadd ezt a dolgot. Ha úgy érzed, csak így lehetsz boldog, akkor szerintem megéri. Sőt, én úgy gondolom, hogy még egyáltalán nem maradtál le semmiről, így 25 évesen. Szóval azt sem mondanám, hogy mindent el kell dobnod. (Persze ezt te jobban tudod, mint én kívülről)

Nyilván vannak áldozatok, amiket meg kell hozni, de egy jobb élet reményében megéri.

Nem szabad elfojtani a vágyakat, mert úgy legbelül csak fulldokolva szenvedünk. Ezt tapasztalatból mondom.

Nem tudom, milyen kisebb tapasztalataid vannak már ezen a téren, de biztos, hogy még így is megtalálhatod magadnak azt a szép fiút, aki mellett boldog lehetsz.

Nyilván mindenki fél az ismeretlentől, ez természetes.

Én is nagyon féltem. Sőt, most is félek, hiszen még nekem se nagyon van tapasztalatom ebben a rémisztő világban, de folyamatosan egyre bátrabb leszek.

Igaz, én még fiatalabb vagyok nálad, de talán ez azon kevés témák közé tartozik, amiben nincsen akkora szerepe a kornak.

Ez minden korban és időben ijesztő, de idővel elmúlik és magára talál az ember. Csak erősnek, türelmesnek és bátornak kell lenni!

Minden esetre sok sikert kívánok, hogy magadra találj!

19/f

2022. jan. 1. 21:58
 5/5 BB_ ***** válasza:
100%
Először is kezdd azzal, hogy elfogadod azt a tényt, hogy a meleg párkapcsolat is természetes. Nem vagyunk sem degeneráltak, sem undorítóak bármennyire is próbálnak egyes emberek beállítani minket annak. Miért gondolod, hogy egy heteró párkapcsolat természetesebb, mint két azonos nemű egymás iránt érzett feltétlen szeretete és elfogadása? A szerelem alapja nem a "gyerekgyártás", hanem egymás kiegészítése minden téren. A heteróknál aztán lehet ebből gyerek, a melegeknél pedig "természetes" úton nem. De nem ez a fő célja egy kapcsolatnak szerintem.
2022. jan. 1. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!