Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Egészségtelen az ilyen önkielé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egészségtelen az ilyen önkielégítés?

Figyelt kérdés
Sokat ülök, vagy vonaton, vagy munkában, általában nem lát senki. Mármint az alsó testemet. Nemrég valahogy úgy állt a fecskealsómban a péniszem, hogy elég izgató érzés volt és úgy mocorogtam, hogy el is élveztem, nagyon jó érzés volt. Azóta igazából minden nap így csinálok reggel a vonaton, vagy máshol és így szoktam kielégíteni magam. Szerencsére nagyon sok cucc szokott jönni, ami fura szokott lenni, hogy kb ott lötyög a gatyámban, de nem ázik át nadrágig, csak max nagyon picit. Attól, hogy egész nap ondós alsóban vagy, bőrbetegségem nem lehet, igaz?

2022. jan. 1. 16:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez inkább csak gusztustalan, és nem hinném, hogy épelmélyű lenne, aki ezt az álapotot egésznap eltudja viselni.
2022. jan. 1. 23:14
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egyik, amit a 11 es mond, a másik pedig a következő.

Maga ez az egész cselekmény, nemvteljesen normális. Valószinüleg, téged a nyilvánosság vonz, és ettől izgulsz fel.

Vannak ilyenek sokan.

Te még a jobbik eset vagy. A rosszabbik az, amikor valaki nyilvánosság előtt elő is veszi. Parkokban, meg ilyesmik.

2022. jan. 2. 11:16
 13/15 A kérdező kommentje:
Azért élvezek el, mert úgy mozgok, mintha kiverném, nem csak úgy magától.
2022. jan. 2. 13:26
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Ezt mi elhisszük, de hidd el, hogy ez azért van, mert izgalomba hoz az, hogy nyilvánosság előtt csinálod.

Izgató neked ez a helyzet.

Különben otthon csinálnád.

2022. jan. 2. 15:06
 15/15 A kérdező kommentje:
Hát, ha otthon vagyok, inkább előveszem és úgy 😅
2022. jan. 2. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!