Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora számotokra az ideális pénisz méret?
Figyelt kérdés
2021. dec. 28. 11:26
11/14 anonim válasza:
Mivel még sajnos nem volt részem ilyenbe így nem tudom, de szerintem kb 10-20cm között.
12/14 anonim válasza:
Az átmérőre kicsit háklis vagyok. A vastagabbat csak verem, a vékonyat viszont imádom szopni!
Hosszra madjnem mindegy, de az ideám 10-12 cm. És szeretem egészen 6, vagy 7 centistől felfelé. 20cm felett se baj, de az nem izgat annyira.
A kisebb kukit jól be tudom kapni, imádom szopni! Eddig csak egyszer volt ilyen... Pedig jó volna megint.
Maga a férfi se mindegy, ezt hozzáteszem. Nem érdekel különösebben a külseje, hanem a lelke! Futó kaland esetén is.
13/14 anonim válasza:
Nekem nem a méret a legfontosabb. De az tény hogy mindig nagyon felizgatott, ha az enyémnél (15/4,5) nagyobbal, vastagabbal volt dolgom. Első partneremnek kb. 12cm-es vékony farka volt és azt is imádtam.
14/14 anonim válasza:
16cm mindenkinek elég, bár nekem a felső határ 19cm ami még tövig mehet, vagy bátran fűrészelhet... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!